Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sony MDR-ZX110APP

4,4 92 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Sony MDR-ZX110APP

Doprajte si počúvanie vašej obľúbenej hudby v pohodlí domova aj na cestách. Ružové káblové slúchadlá Sony MDR-ZX110APP pripojíte k vášmu telefónu prostredníctvom pozláteného konektora jack 3,5 mm. Potom si môžete naplno užiť vašu hudbu, pretože o vyváženú zvukovú reprodukciu naprieč všetkými žánrami sa starajú 30 mm dynamické kužeľovité reproduktory s neodymovými magnetmi. Práve vďaka nim disponujú náhlavné slúchadlá Sony frekvenčným rozsahom 12 Hz až 22 kHz. Zaiste oceníte, že slúchadlá cez hlavu Sony majú na kábli praktický ovládač a zabudovaný všesmerový mikrofón na vybaveniehandsfree hovorov. O pohodlie pri nosení sa stará samo nastaviteľný hlavový most a vystlané náušníky, ktoré obopnú vaše ucho a nepustia zvuk von. Otočná skladacia konštrukcia a váha 120 gramov predurčujú slúchadlá na uši s mikrofónom Sony MDR-ZX110APP na jednoduché prenášanie kamkoľvek budete chcieť, úplne bez obmedzenia.

Kľúčové vlastnosti náhlavnych slúchadiel Sony MDR-ZX110APP, ružové

  • Náhlavné slúchadlá Sony disponujú 30 mm kužeľovitými reproduktormi a neodymovými magnetmi na zaistenie vyváženého a silného zvuku
  • Ovládač a mikrofón na kábli pre telefonovanie v režime handsfree
  • Frekvenčný rozsah slúchadiel Sony je 12 Hz – 22 kHz
  • Vystlané mušle vám zaistia pri počúvaní dostatočné pohodlie
  • Slúchadlá cez hlavu Sony MDR-ZX110APP jednoducho vezmete kamkoľvek so sebou vďaka otočnému a skladaciemu dizajnu
  • Na pripojenie slúži kábel typu Y s dĺžkou 1,2 metra a zakončený pozlátený stereofónny minikonektor typu L (jack 3,5 mm)
  • Slúchadlá na uši s mikrofónom Sony vážia iba 120 gramov

Náhlavné slúchadlá Sony MDR-ZX110APP vynikajú zvukovým podaním

Náhlavné slúchadlá Sony sú osadené ľahkými 30 mm dynamickými meničmi s neodymovými magnetmi, ktoré sa postarajú o kvalitnú zvukovú reprodukciu naprieč všetkými žánrami. Využitím vysoko citlivej membrány sa nemusíte báť zvýšiť hlasitosť, pretože kvalitu prehrávanej hudby to nijako neovplyvní. Na zabezpečenie čistejších basov aj výšok majú slúchadlá na uši Sony MDR-ZX110APP široký frekvenčný rozsah 12 Hz až 22 kHz.

Otočný skladací dizajn ako stvorený na cestovanie

Slúchadlá na uši Sony MDR-ZX110APP si môžete bez obáv vziať kamkoľvek so sebou. Vďaka skladaciemu dizajnu a otočným mušliam vám slúchadlá s mikrofónom po zložení nezaberú skoro žiadne miesto a uľahčia vám tak transport. Pri otočení mušlí sa totiž slúchadlá na hudbu výrazne sploštia a pôjdu ľahko zbaliť do batohu alebo kufra. Výhodou dizajnu mušlí okolo vášho ucha je okrem pohodlia aj dobrá izolácia zvuku vnútri. Hudba zo slúchadiel Sony MDR-ZX110APP nebude prechádzať von a naopak šum z okolia zase nedôjde k vašim ušiam. Užijete si tak vašu hudbu naozaj naplno.

Slúchadlá cez hlavu Sony majú vystlané náušníky a ovládač aj všesmerový mikrofón na kábli

Doprajte si pri počúvaní skutočné pohodlie. Slúchadlá cez hlavu Sony totiž budú pevne sedieť vďaka samo nastavovaciemu hlavovému mostu a pohodlným vystlaným náušníkom. Mušle slúchadiel Sony MDR-ZX110APP zakrývajú celé ucho. Na kábli sa nachádza praktické ovládanie na prepínanie skladieb alebo prijatie telefónneho hovoru, ktorý hravo vybavíte vďaka zabudovanému všesmerovému mikrofónu.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Obojstranné (do oboch mušlí)
Odnímateľný kábel Nie

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné náušníky

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 22 000 Hz
Citlivosť 98 dB/mW
Impedancia 24 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Na kábli
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie

Farba

Farba Ružová

Hmotnosť

Hmotnosť 120 g

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  RO972b9e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MDRZX110APP.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09