Obnoviť stránku

Sony MDR-ZX100 čierne

4,4 247 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-ZX100 čierne

Štýlové slúchadlá s obľúbeným dizajnom, priamym zvukom a výborným pomerom cena/výkon si už získali mnoho priaznivcov po celom svete. 30mm meniče ponúkajú mohutný dynamický zvuk ako v prvom rade koncertu. Vďaka vyváženým tónom sa hodia pre každý hudobný štýl. Nad ušná konštrukcia maximalizuje komfort a oprostenie od okolitého sveta.

Slúchadlá sa pýšia nielen zvukom, ale aj spracovaním. Sú zároveň podarené na pohľad a výkonné vnútri. Nízka váha prináša nemenné pohodlie aj po viachodinovom nosení. Prívodný kábel je pevný a odolný, rovnako tak je robustný aj 3,5 mm konektor, ktorý sa pri ostatných slúchadlách často zničí. Ďalšou výhodou kábla je jeho plochý rez - nezamotá sa.
  • Zvuk pre všetkých
  • Skvelá cena
  • Ľahké a uzavreté
  • Kvalitné spracovanie

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  RO967e1
Produktové číslo:  MDRZX100B.AE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04