Obnoviť stránku

Sony MDR-V55 čierne

4,6 63 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-V55 čierne

Kompaktné slúchadlá Sony MDR-V55 s obľúbeným dizajnom, priamym presným zvukom a výborným pomerom cena/výkon, si už získali mnoho priaznivcov na celom svete. Ľahké slúchadlá s nastaviteľným hlavovým mostom a čalúnenými náušníkmi poskytujú pohodlie aj pri dlhom nosení. Sú uzavretého typu, takže hudbu dobre počujete aj v hlučných dopravných prostriedkoch. Práve vďaka tomu a ich dobrej skladnosti sú ideálnym spoločníkom na cesty.
Dynamické 40 mm meniče zaistia ostré výšky aj veľmi slušné basy pri vynikajúcom frekvenčnom rozsahu 5 – 25 000 Hz. Plochý prívodný kábel je pevný a odolný, rovnako tak je robustný aj 3,5 mm konektor, ktorý sa pri ostatných slúchadlách často zničí. Telo a hlavový most sú kvalitne spracované, čo v tejto cenovej hladine príjemne prekvapí. Aby si vybral skutočne každý, firma Sony ich ponúka v štyroch farbách. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  RO967l1
Produktové číslo:  MDRV55B.AE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04