Obnoviť stránku

Sony MDR-DS6500 čierne

4,6 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-DS6500 čierne

Pokročilé bezdrôtové slúchadlá Sony MDR-DS6500 vám sprostredkujú špičkový osemkanálový zvukový prednes pri hraní hier, či sledovaní filmov. Zároveň sú vďaka prémiovým 40 mm meničom vhodné aj na počúvanie hudby v HiFi kvalite. Vďaka digitálnemu vstupu k bezdrôtovému vysielaču ľahko pripojíte moderné DVD/Blu-ray prehrávače, televízory, alebo herné konzoly jedným káblom a následne si vychutnáte priestorový zvuk v špičkovej kvalite. Pre ďalšie prenosné zariadenia poslúži analógový vstup 2x RCA (Cinch).
Bezdrôtový vysielač podporuje celý rad formátov priestorového zvuku a niekoľko zvukových režimov. Zvoliť si môžete z hlasového, herného a filmového režimu. Všetko ešte podporuje systém na obnovu kvality komprimovaného audia. Integrovaná batéria v slúchadlách umožňuje až 20 hodín nerušeného počúvania. Po skončení používania stačí slúchadlá vložiť na vysielací modul a ten sa postará o plné dobitie.
Dodávané príslušenstvo:
Napájací adaptér
Stojan na nabíjanie batérie
Optický audio kábel

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  RO967c5
Produktové číslo:  MDRDS6500.EU8
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18