Obnoviť stránku

Sony MDR-AS600BTL, modrá

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony MDR-AS600BTL, modrá

Sony MDR-AS600BTB

Slúchadlo pre voľný čas i šport

Spríjemnite si cestovanie aj športovanie počúvaním hudby zo slúchadiel, ktoré sú bezdrôtové a odolná proti nepriazni počasia. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode a bez obmedzujúceho kábla vás už nič nezastaví. Závesné oblúky s pásikom udržujú slúchadlá na mieste, takže môžete pokojne počúvať aj pri behu, jazde na bicykli či veslovanie a nemusíte sa báť, že vám vypadnú z uší.


Jednoduché bezdrôtové prepojenie

Bezdrôtové spojenie pomocou Bluetooth zjednodušuje technológie NFC. Pri priblížení ku kompatibilnému smartphonu sa okamžite spojí. Stačí už len pustiť vami vybranú hudbu a oddávať sa rytmom. Nechýba mikrofón a tlačidlo, takže nie je problém prerušiť hudbu a vybaviť prichádzajúci hovor.

Sony MDR-AS600BTB

Kľúčové vlastnosti

  • Slúchadlá odolná proti nepriazni počasia
  • Bezdrôtové pripojenie pre voľnosť pohybu
  • Životnosť batérie až 8,5 hodiny
  • Zjednodušené pripojenie pomocou NFC - stačí priblížiť
  • Mikrofón a tlačidlo pre hovory
  • V ponuke v mnohých farbách
Kód:  RO972q74
Produktové číslo:  MDRAS600BTL.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17