Obnoviť stránku

Sony MDR-100ABN čierna

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-100ABN čierna

Ponorte sa do hudby vo vysokom rozlíšení, aj keď počúvate v ruchu mesta. Ešte nikdy ste neboli zvuku tak blízko. Sofistikovaná digitálna technológia odstráni najrôznejšie okolitý hluk. Dva mikrofóny vstavané do slúchadiel, jeden vonku a druhý vo vnútri plášťa, spolupracujú a eliminujú čokoľvek, čo by narušovalo pôvodný zvuk. Iste si aj vy vyberiete z niekoľkých farieb týchto slúchadiel, ktoré spájajú formu aj tú najvyššiu úroveň rýdzej funkčnosti. Pre domáce počúvanie potom môžete využiť klasické pripojenie káblom s 3,5 mm jackom.

kľúčové vlastnosti

  • Vychutnanie hudby vo vysokom rozlíšení
  • Zvuk čo vás rozhýbe (precízna a detailná reprodukcia)
  • Pokojne tancujte (voľný pohyb bez káblov)
  • Menej okolitého rušenia vďaka digitálnemu odstránenie šumu
  • Až 3 × vyššia prenosová rýchlosť oproti štandardnému Bluetooth (LDAC)
  • Extra komfortné náušníky a polstrovanie hlavového oblúka
  • Kvalitné 40mm HD meniče pre dynamický rozsah
  • Rýchle párovanie cez NFC
  • Ochranné puzdro na prenášanie

Vylepšený bezdrôtový prenos

U normálneho Bluetooth dochádza k znižovaniu kvality. Slúchadlá preto používajú technológiu LDAC. Tá zvládne oproti štandardnému Bluetooth až 3 × vyššiu prenosovú rýchlosť, a preto zvládne preniesť výnimočne presný zvuk aj s jeho detaily. Aby vás nič nezdržovalo od počúvanie, nechýba moderný párovanie cez NFC, kedy stačí slabý dotyk s kompatibilným zariadením.

Špičková reprodukcia

Precíznosť reprodukcia zvuku vo vysokom rozlíšení spočíva vo reutilizovaných znalostiach. Jednotlivé prvky sa dopĺňajú do dokonalého celku. Meniče s membránami s povrchovou úpravou titánom zaručujú presný zvuk naprieč enormne širokým frekvenčným rozsahom. Ľahké hlasové cievky CCAW zaisťujú stabilné vysoké frekvencie, presne ako ich by chcel sám umelec.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  RO971n5
Produktové číslo:  MDR100ABNB.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17