Obnoviť stránku

Sony ICD-UX570 čierny

4,2 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
124,96 €

Sony ICD-UX570 čierny

Chcete mať vždy dokonalý zvukový záznam napríklad z prednášky, koncertu alebo rozhovoru? Využite služby digitálneho diktafónu Sony ICD-UX570 v elegantnom a kompaktnom vyhotovení v čiernej farbe. Diktafón disponuje 4 GB vnútornou pamäťou, ktorú možno rozšíriť pomocou pamäťových kariet. Všetko potrebné uvidíte na dostatočne širokom a jasnom OLED displeji. Inteligentná funkcia diktafónu Sony ICD-UX570 zaistí čistý a jasný zvukový záznam rozhovorov, prejavov či koncertu. Ak budete potrebovať nájsť konkrétnu pasáž v zázname, pomocou jediného tlačidla budete môcť svižne prechádzať záznamom až do vami požadovaného bodu. Sony ICD-UX570 disponuje výsuvným USB konektorom, takže možno diktafón rovno pripojiť k PC bez nutnosti zháňať prepojovací kábel.

Kľúčové vlastnosti digitálneho diktafónu Sony ICD-UX570

  • Elegantné čierne farebné vyhotovenie
  • Diktafón Sony má široký a prehľadný OLED displej
  • Funkcia Clear Voice na potlačenie šumu
  • 4 GB interná pamäť (možno rozšíriť pomocou SD kariet)
  • Vysúvacie USB, pomocou ktorého možno diktafón priamo pripojiť napríklad k PC
  • Formát záznamu: Lineárne PCM/mp3
  • Formát prehrávania: LPCM/mp3/AAC/WMA
  • Možnosť kopírovania a ľahké prechádzanie zvukových stôp
  • Systém S-Microphone zachytí aj vzdialené zvuky

Širší a jasnejší OLED displej LED

Digitálny diktafón Sony ICD-UX570 má na prednej strane širší a dobre čitateľný OLED displej, vďaka ktorému budete mať dokonalý prehľad o spustení nahrávania, kontrole a správe nahrávok.

Automatické režimy pre optimalizované nahrávanie

Diktafón Sony ICD-UX570 má vo svojom repertoári aj šikovné automatické funkcie, ktoré využijete pri nahrávaní hovoreného prejavu alebo pri nahrávaní hudby. Diktafón v týchto chvíľach optimalizuje frekvenciu tak, aby zaznamenala maximálne čistý zvuk. Vďaka tomu bude výsledný záznam v diktafóne Sony ICD-UX570 s výrazne menším šumom na pozadí a minimálnou pravdepodobnosťou straty zvuku.

S-Microphone zachytí aj vzdialené alebo tiché zvuky

Diktafón Sony ICD-UX570 disponuje citlivým systémom S-Microphone, ktorý bez ťažkostí zaznamená aj veľmi slabé zdroje zvuku, a to bez rušivého šumu v pozadíDiktafón uľahčuje svoje používanie aj šikovným vyhľadávaním požadovaného miesta vo vyhotovenom zázname. Sony ICD-UX570 vie preskakovať v krátkom rozsahu pomocou stlačenia jediného tlačidla, takže sa môžete ľahko presunúť o 3 sekundy vpred alebo napríklad 10 sekúnd vzad.

Digitálny diktafón Sony ICD-UX570 je možné pohodlne pripojiť priamo k PC

Diktafón má vo svojom tele ukryté USB, vďaka ktorému ho možno pripojiť priamo k vášmu počítaču a prenášať tak všetky súbory. Hlavnou výhodou tohto riešenia je, že už nebudete musieť neustále nosiť kábel na prepojenie diktafónu Sony ICD-UX570 s ďalšími zariadeniami.

Ľahko prenosný digitálny diktafón s rozšíriteľnou pamäťou

Diktafón Sony ICD-UX570 sa pýši štýlovým a kompaktným vyhotovením s veľkosťou len 102,8 × 36,6 × 12,2 mm a hmotnosťou približne 48 g. Diktafón sa tak jednoducho zmestí pohodlne do vrecka, takže ho môžete vziať kamkoľvek so sebou. Výhodou diktafónu Sony ICD-UX570 je aj možnosť rozšíriť základnú 4 GB internú pamäť o pamäťové karty.

  • Karta microSDHC s kapacitou až 32 GB
  • Karta micoSDXC s kapacitou 64 GB a viac

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Veľkosť úložiska 4 096 MB
Typ pamäťovej karty SDHC
Max. veľkosť pamäťovej karty 65 536 MB
Formát záznamu MP3, LPCM
Funkcie USB, hlasová aktivácia nahrávania (VOR)
Režimy nahrávania PCM
Konektory USB-A
Typ batérie Li-Ion
Kód:  JU101v1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ICDUX570B.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01