Obnoviť stránku

Sony HT-CT381

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony HT-CT381

Ak hľadáte spôsob, akým vylepšiť zvuk vášho domáceho kina, mali by ste zbystriť. Spoločnosť Sony, jeden z najväčších hráčov na poli spotrebnej elektroniky, prichádza s riešením v podobe Soundbar HT-CT381 - elegantným zvukovým projektorom prinášajúcim mohutný zvuk v ultra tenkom prevedení. Toto 2.1-kanálový zariadenie s výkonom 300 W obsahuje reproduktormi a pridáva bezdrôtový subwoofer. Rozhodne sa nemusíte báť, že vám do zostavy nezapadne, či ho nebudete mať kam umiestniť. Vďaka minimálnej výške iba 5,1 centimetrov dokonale zapadne pod televízor, na policu či na stenu, a vy si tak budete užívať nerušený výhľad na obrazovku.

Kľúčové vlastnosti

  • Soundbar novej generácie v prevedení 2.1
  • Bezdrôtový subwoofer k ľubovoľnému umiestnenie
  • Podpora Dolby TrueHD, DTS-HD a technológie S-Force PRO Front Surround
  • CLEARAUDIO + pre zvýraznenie dialógov a čistotu zvukových efektov
  • Prenášanie a ovládanie priamo z chytrého telefónu s aplikáciou SongPal
  • Podpora NFC a Bluetooth pre streaming z mobilných zariadení
  • 3 HDMI vstupy pre pripojenie prijímačov internetové TV, či herných konzol a ďalších zariadení
  • Podpora 4K s možnosťou priameho prepojenia

Podmanivý zvuk pre dokonalý filmový zážitok

Aj napriek neuveriteľne nízku výšku sa nemusíte báť, že budete ochudobnení o labužnícky hudobný aj filmový zážitok. Vďaka dvom vysoko kvalitným reproduktorom s difúzormi pre filtráciu vyšších frekvencií a bezdrôtovým subwooferom pre prekreslené hĺbky bude zvuk po miestnosti vždy perfektne distribuovaný. S podporou Dolby TrueHD, DTS-HD a technológiou zvuku S-Force PRO Front Surround vás virtuálne priestorový zvuk úplne pohltí. Vďaka schopnosti napodobňovať trojrozmerná zvukové polia si užijete perfektné, bohatý zvuk s vysokou vernosťou za každých okolností - či už pri sledovaní najnovšieho trháku, či počúvania vašich obľúbených nahrávok.

Zaujímavými sú potom aj ďalšie vychytávky z kuchyne inovátora Sony - za pomocou optimalizácie audio signálov digitálnym zosilňovačom S-Master budú prirodzene zostrene a zvýraznené dialógy, hudba a okolité zvuky z akéhokoľvek zdroja. CLEARAUDIO + následne optimalizuje zvuk a dodáva hudbe, dialógom a zvukovým efektom čistotu a zreteľnosť.

NFC pre jednoduché streamovanie a hneď 3 HDMI vstupy

V súčasnosti je z radov zákazníkov a užívateľov veľký dopyt po audio zariadeniach, pre ktoré streamovanie médií z mobilného telefónu pomocou moderného úsporného prenosového rozhrania NFC nie je žiadny problém. A taký je aj Sony HT-CT381. Za pomocou NFC rýchlo spárujete svoje mobilné zariadenie so zvukovým projektorom. Ak vaše zariadenie funkciou NFC nedisponuje, môžete ho stále pripojiť pomocou klasického rozhrania Bluetooth.
Pre pripojenie ďalších zariadení, ako sú napríklad prijímače internetové TV, alebo herné konzoly, možno využiť hneď troch vstupov HDMI a analógového audio vstupu.

Rozmery a hmotnosť HLAVNÉ jednotky:
90 × 5,1 × 11,7 cm
2,4 kg

Rozmery a hmotnosť subwoofera:
17 × 34,2 × 38,1 cm
6,6 kg

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  GS471b
Produktové číslo:  HTCT381S.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04