Obnoviť stránku

Sony HT-A9

5 3 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
2 009 €

Sony HT-A9

Odporúčané k tomuto modelu

Vďaka soundbaru Sony HT-A9 4.0.4 a technológii 360 Spatial Sound budete dokonale vtiahnutí do deja

Vybavte vašu obývaciu izbu kvalitným soundbarom a doprajte si priestorové ozvučenie ako by ste boli v kine. Sony HT-A9 4.0.4 disponuje celkom 504 W výkonom. Tento audio systém využíva celú plejádu moderných technológií na čele s 360 Spatial Sound, vďaka ktorým si budete môcť vychutnať naozaj úchvatný priestorový zvuk. Ultra široké smerovanie vyplní každý kút vašej obývačky kvalitným zvukom. Každý poslucháč alebo divák sa príde na svoje. K audiosystému Sony HT-A9 4.0.4 sa môžete pripojiť cez technológiu Bluetooth a streamovať vašu obľúbenú hudbu bez obmedzenia. Rovnako ľahko systém pripojíte pomocou WiFi k ďalším zariadeniam vo vašej sieti a môžete prehrávať hudbu z nich.

Soundbar Sony HT-A9

SoundBar Sony HT-A9

Úplne jednoduché umiestnenie jednotlivých súčastí audio systému Sony HT-A9 4.0.4

Všetky jednotky disponujú hneď dvoma vstavanými mikrofónmi na zameranie ich relatívnej polohy a výšky. Audio systém si všetko upraví tak, aby bol docielený skvelý priestorový zvuk po celej miestnosti. Ovládač soundbaru Sony HT-A9 4.0.4 stačí pripojiť k vašej televízii a následne sa naň napoja aj štyri reproduktory – úplne bezdrôtovo. Nemusíte tak riešiť nevzhľadnú kabeláž tiahnucu sa cez celú obývaciu izbu.

SoundBar Sony HT-A9

Jednoduchá optimalizácia zvukového poľa

V hlavnej ponuke na obrazovke vášho televízora si môžete po pripojení systému Sony HT-A9 4.0.4 jednoducho aktivovať optimalizáciu zvukového poľa. Domáce kino Sony HT-A9 4.0.4 zvládne samo zamerať vzdialenosť medzi reproduktormi a stropom. Výsledný zvuk potom bude optimálne nastavený pre danú miestnosť.

SoundBar Sony HT-A9

Komprimované súbory budú obnovené v reálnom čase

Systém domáceho kina Sony HT-A9 4.0.4 plne využíva umelú inteligencia Edge-AI, vďaka ktorej technológia DSEE Extreme zvyšuje rozlíšenie komprimovaných digitálnych hudobných súborov v reálnom čase. S audiosystémom dosiahnete širikospektrálny zvuk. Váš zážitok z počúvania hudbu bude úplný a oveľa bohatší.

SoundBar Sony HT-A9

Zaobstarajte si k domácemu kinu Sony HT-A9 4.0.4 voliteľný subwoofer a užite si hlbšie basy

Na dosiahnutie ešte hlbších basov si možno k domácemu kinu Sony HT-A9 4.0.4 zaobstarať voliteľný subwoofer zo širokej ponuky Sony. V spolupráci s optimalizáciou zvukového poľa bude zážitok z počúvania a sledovania filmov aj seriálov dych vyrážajúci.

SoundBar Sony HT-A9

Zvuk domáceho kina bude zladený s dejom v televízii

Domáci audio systém Sony HT-A9 4.0.4 využíva technológiu Acoustic Center Sync, vďaka ktorej budete počuť dialógy z miesta, kde postava v scéne stojí. Zladenie diania na obrazovke so zvukom navýši zážitok zo sledovania rôznorodého obsahu.

SoundBar Sony HT-A9

Audio systém Sony HT-A9 4.0.4 si skvele rozumie s televízormi Sony BRAVIA

V televíziách Sony BRAVIA je zabudované prívetivé používateľské rozhranie, v ktorom sa po pripojení domáceho kina objaví aj ponuka pre jeho nastavenie. Všetky režimy, úpravy zvukového poľa aj nastavenie hlasitosti tak bude hračka.

SoundBar Sony HT-A9

Zvukový systém Sony HT-A9 4.0.4 vyniká všesmerovým zaobleným dizajnom

Zvukový systém bol dizajnovo vytvorený tak, aby zapadol do akéhokoľvek interiéru obývacej izby a zároveň ladil s ďalšími voliteľnými reproduktormi a subwoofermi od Sony. Zaoblenie reproduktorov Sony HT-A9 4.0.4 vytvára blok, ktorým sa rozlieha zvuk do všetkých strán. Plochá zadná strana je priamo predurčená na to, aby ste reproduktor mohli umiestniť hneď k stene.

SoundBar Sony HT-A9

Užite si počúvanie hudby s celou vašou rodinou

Cez domáci audio systém Sony HT-A9 4.0.4 budete mať všetci rýchly a jednoduchý prístup k najrôznejším službám. Jednoducho si pustíte vaše obľúbené skladby a môžete ich počúvanie zdieľať s vašimi najbližšími. Využiť tak možno aplikáciu Spotify, streamovať albumy a playlisty cez Chromecast alebo Apple AirPlay 2.

SoundBar Sony HT-A9

Bezdrôtové pripojenie zvýši komfort pri používaní audiosystému Sony HT-A9 4.0.4

Na bezproblémové streamovanie hudby, podcastov a podobne vám v audiosystéme Sony poslúži technológia Bluetooth. Na streamovanie môžete využiť váš smartfón, tablet alebo napríklad notebook. Hudbu je možné pomocou zvukového systému Sony HT-A9 4.0.4 prehrávať aj cez WiFi. Ľahko sa tak totiž napojíte na zariadenia, ktoré sú pripojené k vašej domácej sieti.

SoundBar Sony HT-A9

Technológia vnútri Sony HT-A9 4.0.4

1 – Reproduktory smerujúce nahor (jednotka X-Balanced Speaker)
2 – Mäkký kopulovitý výškový reproduktor
3 – Subwoofer so širokým nasmerovaním (jednotka X-Balanced Speaker)
4 – Duálne mikrofóny

SoundBar Sony HT-A9

Reproduktory smerujúce nahor

Jednotka X-Balanced Speaker Unit smerujúca nahor odráža zvuk od stropu, vďaka čomu sa zvuk zo systému domáceho kina Sony HT-A9 4.0.4 dostane aj za vás. Takto sa dosiahne pohlcujúci priestorový zvuk.

SoundBar Sony HT-A9

Jednotka disponuje kvalitným subwooferom

Nový subwoofer využíva efekt dutiny so širokým nasmerovaním. To bolo dosiahnuté zmenšením hĺbky klenutého tvaru.

SoundBar Sony HT-A9

Jednotky X-Balanced Speaker

Reproduktory majú špeciálny zaoblený obdĺžnikový tvar, ktorý maximalizuje oblasť membrány a postará sa o silnejšie basy. Toto technické riešenie znižuje vychýlenie budiča so zachovaním akustického tlaku. Vokály si tak ponechajú svoju čistotu s oveľa menším skreslením.

SoundBar Sony HT-A9

Sony HT-A9 4.0.4 má kopulovitý výškový reproduktor

Výškový reproduktor systému Sony HT-A9 4.0.4 má 19 mm priemer. Ten spolupracuje so subwooferom, vďaka čomu dokáže produkovať prirodzený zvuk v strednej a vysokej frekvencii.

SoundBar Sony HT-A9

Audio systém disponuje skosenou ozvučnicou

Na zamedzenie skreslenia na bokoch reproduktora bola navrhnutá ozvučnica so skosenými okrajmi.

Zvukový systém HT-A9

SoundBar Sony HT-A9

Audiosystém Sony HT-A9 4.0.4 využíva inteligentné algoritmy

Za použitia inteligentných algoritmov pridá audiosystém Sony HT-A9 4.0.4 do vašich piesní alebo sledovania filmov aj zvuk prichádzajúci zhora. Tým ešte dôjde k umocneniu vášho zážitku z počúvania. Funkciu Immersive AE zapnete jednoducho na diaľku prostredníctvom diaľkového ovládania.

SoundBar Sony HT-A9

Domáce kino Sony HT-A9 4.0.4 si užijú všetci členovia vašej rodiny

Obývacia izba sa vďaka hudobnému systému Sony stane stredobodom filmových zážitkov vašej rodiny. Domáce kino Sony HT-A9 4.0.4 totiž vyniká širokým dosahom zvuku a ponúka široké možnosti využitia. Môžete sledovať filmy, počúvať hudbu a mnoho ďalšieho.

SoundBar Sony HT-A9

Domáci audio systém Sony HT-A9 4.0.4 je možné ovládať hlasom

Domáci audio systém je kompatibilný so zariadeniami využívajúcimi aplikácie Google Assistant, Chromecast built-in a Amazon Alexa. Cez aplikáciu Google Home jednoducho pridáte domáce kino Sony HT-A9 4.0.4 do vašej skupiny reproduktorov a pomocou hlasového ovládania môžete ľahko upraviť hlasitosť a ďalšie funkcie. Ďalšou výhodou systému Sony HT-A9 4.0.4 je veľmi jednoduché a rýchle nastavenie. Systém domáceho kina môžete začať používať prakticky po vybalení zo škatule. K televízoru ho pripojíte cez HDMI eARC. Soundbar Sony Sony HT-A9 4.0.4 taktiež disponuje USB, optickým aj analógovým vstupom, výstupom aj vstupom HDMI (eARC). Ak máte kompatibilný televízor BRAVIA, využijete funkciu S-CENTER OUT. S audiosystémom Sony HT-A9 4.0.4 si užijete skvelý zážitok z priestorového zvuku.

SoundBar Sony HT-A9

So Sony HT-A9 4.0.4 si vypočujete Spotify

S pomocou audiosystému Sony HT-A9 4.0.4 si môžete bez obáv púšťať vaše obľúbené piesne a playlisty vďaka aplikácii Spotify Connect.

SoundBar Sony HT-A9

Chromecast built-in

Púšťajte si hudbu, podcasty alebo rádio z vášho smartfónu, tabletu aj notebooku. Stačí len kliknúť a zvuk bude vychádzať zo soundbaru Sony HT-A9 4.0.4.

SoundBar Sony HT-A9

Soundbar podporuje Apple AirPlay 2

Jediným kliknutím môžete do zvukového systému Sony HT-A9 4.0.4 streamovať hudbu a ďalší obsah z vašich Apple zariadení.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia USB
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, AirPlay, Chromecast
USB 1 ×

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie So 4K Video Pass, S ARC, S HDR
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Sivá

Vstupy

HDMI 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  GS474d8c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HTA9.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19