Obnoviť stránku

Sony Hi-Res WH-1000XM3, čierne

4,9 190 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res WH-1000XM3, čierne

ČIERNE SLÚCHADLÁ SONY HI-RES WH-1000XM3
Iba hudba a vy. Nič iné.

Zažite novú úroveň ticha

Vyskúšajte, aké to je byť absolútne pohltený atmosférou hudby. Vďaka zdokonalenej funkcii odstránenia šumu, ktorá eliminuje rušivé elementy z vášho okolia, si vychutnáte počúvanie akejkoľvek hudby lepšie ako kedykoľvek predtým. Čaká na vás veľa funkcií ako napríklad inovované inteligentné počúvanie, podpora hlasových asistentov, alebo Rýchla pozornosť od SONY.

Nové SONY WH-1000XM3 vás pohltia tichom

Priliehavé a veľmi pohodlné náušníky čiernych slúchadiel SONY vám spoločne s HD procesorom QN1 prinesú ten najlepší spôsob, ako uniknúť zvukom mesta, či pracovnému hluku.

Vyšší výkon = ešte menej šumu

Najlepšie odstránenie šumu

SONY Hi-Res WH-1000XM3 dokážu blokovať zvuk dopravných prostriedkov, nepríjemné hlasy v pozadí a všetok ďalší hluk ozývajúci sa vo vašom okolí. O tento rušivý element sa stará funkcia Digital Noise Cancelling.

Veľmi dôveryhodný zvuk

So vstavaným zosilňovačom v HD procesore QN1 dostanete ten najlepší pomer signálu a šumu vo svojej triede. 40 mm meniče s polymérovou membránou z tekutých kryštálov (LCP) umožňujú slúchadlám SONY prehrávanie Hi-Res audia.

Bezkonkurenčná funkcia prispôsobenia

Čierne slúchadlá SONY Hi-Res disponujú osobnou optimalizáciou, s ktorou prispôsobia vysielaný zvuk podľa veľkosti hlavy, vlasov a nasadených okuliarov.

Bezdrôtová sloboda

Vychutnávajte si vašu obľúbenú hudbu a pritom budete mať voľné ruky. Funkcia LDAC umožňuje preniesť približne 3-krát viac dát než bežné bezdrôtové rozhranie Bluetooth. Vďaka tomu si môžete bezdrôtovo vychutnať zvuk, a to vo výnimočnej kvalite blízkej káblovému pripojeniu. Nezáleží teda na tom, či telefonujete, počúvate hudbu, alebo len relaxujete. Odteraz už to bude vždy bez kábla.

Intuitívny softvér v slúchadlách SONY

Nastavenie hudby podľa vašich predstáv jedným dotykom

Inteligentné počúvanie s adaptívnym nastavením zvuku

Pohodlné celodenné nosenie

Extrémne mäkké náušníky z penového polyuretánu (umelá koža) dokonale rozkladajú tlak pôsobiaci na vašu hlavu a zvyšujú styčnú plochu náušníka. Vďaka konštrukcii s minimálnou hmotnosťou budú precízne basy a čisté výšky to jediné, čo si budete všímať.

Čierne slúchadlá, ktoré vám zjednodušia život

Intuitívne gestá ovládania

K dispozícii je hneď niekoľko intuitívnych gest, ktoré umožnia prepínanie skladieb, zdvihnutie hovoru, alebo napríklad zvýšenie hlasitosti.

Ovládajte slúchadlá hlasom

SONY WH-1000XM3 umožňujú ovládanie hlasom cez Google Assistant a Siri.

Energia na celý deň

V slúchadlách SONY Hi-Res nájdete objemnú batériu, ktorá udrží slúchadlá pri živote až 30 hodín na jedno nabitie. To je dosť pre bežných aj náročných používateľov. V prípade potreby môžete za 10 minút nabíjania dosiahnuť 5 hodín prehrávania.

Čistejšie handsfree

Využívajte slúchadlá Sony WH-1000XM3 na maximum a telefonujte v handsfree režime s vašimi blízkymi. Váš telefón môže ostať tam, kde ste ho naposledy odložili. Stačí dvakrát poklepať a začať hovoriť. Vďaka niekoľkým kvalitným mikrofónom, ktoré skrýva konštrukcia špičkových slúchadiel SONY, si vás vaši kolegovia či rodina počas hovoru obľúbia.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel, Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 40 000 Hz
Citlivosť 104,5 dB/mW
Impedancia 47 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Frekvencia do 40 000 Hz
Impedancia 47 Ohm

Batéria

Maximálna výdrž batérie 38 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 30 h

Hmotnosť

Hmotnosť 255 g
Kód:  RO972j0a2
Produktové číslo:  WH1000XM3B.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18