Obnoviť stránku

Sony Hi-Res WALKMAN NWZ-ZX1S

Sony Hi-Res WALKMAN NWZ-ZX1S

Vychutnajte si svoju hudobnú zbierku kdekoľvek vo vysokom rozlíšení a rozpoznáte aj najjemnejšie nuansy, ktoré ste predtým vôbec nepočuli. Pri výrobe prehrávača ZX1 boli využité dlhoročné skúseností s reprodukciou zvuku na tej najvyššej úrovni a všetko bolo prispôsobené k úplnej dokonalosti. Sony Walkman vám umožní počúvanie obľúbenej hudby i v bezdrôtových formátoch FLAC či Apple Lossless.

Prvotriedna konštrukcia


Veľký 4 "displej zasadený do masívneho hliníkového rámu sa ovláda veľmi ľahko a napomáha tomu aj známe intuitívne prostredie systému Android. Nič tak nebráni tomu využiť vstavané WiFi k prispôsobeniu zariadení vašim predstavám pomocou obchodu Google Play. Nechýba ani technológia NFC, ktorá spolu s kompatibilným zvukovým systémom umožní bezdrôtové prehrávanie uložených skladieb. Aj napriek svojim kompaktným rozmerom ponúkne WALKMAN 128 GB úložného priestoru a batériu, ktorá vydrží 32 hodín nepretržitého prehrávania hudby.

Oddajte sa čistému zvuku


Kombinácia pokročilých postupov pre spracovanie zvuku vo vás prebudí vášnivý rytmus. Technológia digitálneho zosilňovača S-Master HX bola špeciálne vytvorená pre zvuk s vysokým rozlíšením 24 bitov. Obmedzuje skreslenia aj šum naprieč širokou škálou frekvencií, a vďaka optimálnej metóde tvarovanie spektra si vychutnáte jasnejší zvuk na všetkých úrovniach hlasitosti. DSEE HX prevzorkuje vašu hudbu zo súčasnej úrovne na kvalitu, blízku zvuku s vysokým rozlíšením a dodá vám pocit, ako by ste boli priamo v nahrávacom štúdiu alebo na koncerte.

Doplňujúce informácie


Podporované formáty:
MP3, WMA (NON-DRM), AAC-LC (NON-DRM), LINEAR PCM, JPEG, MPEG4, AVC (H.264 / AVC), WMV 9, FLAC, Apple Lossless
Pamäť:
Zabudovaná: 128 GB
Zvukové funkcie:
Dynamic Normaliser, Clear Bass, Clear Stereo, DSEE HX, EQUALIZER, drag and drop
Displej:
Veľkosť: 4 "
Rozlíšenie: FWVGA (854 × 480 pixelov)
Výdrž batérie:
Nepretržité prehrávanie hudby: až 32 hodín
Doba nabíjania (plné nabitie): 3 hodiny
Rozhranie:
USB
WM-PORT
Rozmery:
59,7 × 122,3 × 13,5 mm (Š x V x H)
Hmotnosť:
139 g
Príslušenstvo:
USB kábel, prenosné puzdro, Manuál, dobíjacie batérie

Kód:  JW061m2
Produktové číslo:  NWZZX1S.CEW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07