Obnoviť stránku

Sony Hi-Res WALKMAN NW-A27HNB čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res WALKMAN NW-A27HNB čierny

Pro milovníky hudby, kteří si potrpí na styl

Pre milovníkov hudby, ktorí si potrpia na štýl

Kvalitní poslech bez kompromisů
Kvalitné počúvanie bez kompromisov

Radi sa nechávate unášať skutočne kvalitným počúvaním hudby? Práve pre vás prináša Sony tento unikátny MP3 prehrávač, ktorý je ako stvorený na prehrávanie kvalitnej hudby bez kompromisov. Budete ohromení čistotou zvuku a tónov, takmer nekonečnou výdržou batérie aj jednoduchosťou ovládania. Sony Hi-Res Walkman podporuje veľké množstvo formátov hudby, disponuje veľkou vnútornou pamäťou 16 GB a pozadu nezostávajú veľmi kvalitné slúchadlá s technológiou na odstránenie šumu.

Důraz na detail
Dôraz na detaily

Prehrávač je ako stvorený na prehrávanie hudby s vysokým rozlíšením, ktorá má vyššiu frekvenciu aj presnejšiu prenosovú rýchlosť než v prípade diskov CD. Unikátny režim CLEARAUDIO+ navyše automaticky upraví nastavenie zvuku a optimalizuje zvukové formáty tak, že dosahuje čistý a vysokokvalitný zvuk. Môžete si tak vychutnať každý nádych aj letmý pohyb interpreta pri skutočnom emocionálnom zážitku.

Vysoké rozlišení
Vysoké rozlíšenie

Digitálny zosilňovač S-Master využíva zjednodušený, plne digitálny spôsob prenosu signálu až k výstupu z reproduktorov, vďaka čomu reprodukuje jemné detaily a široký rozsah frekvencií formátov s vysokým rozlíšením. Technológia DSEE HX zvyšuje rozlíšenie komprimovaných audio súborov obnovením detailov stratených v priebehu kompresie. Výsledkom je zvuk, ktorého kvalita je takmer na úrovní vysokého rozlíšenia.

Odstranění šumu
Odstránenie šumu

Walkman je vybavený veľmi kvalitnými slúchadlami s unikátnou technológiou odstránenia šumu a zvukov z okolitého sveta. Vyberte si z množstva nastavení podľa prostredia a nechajte sa nerušene pohltiť len a len hudbou. Kodek bluetooth LDAC podporuje až trikrát vyššiu prenosovú rýchlosť ako klasické streamovanie cez rozhranie bluetooth. Vzorkovacia frekvencia 96 kHz aj efektívnejšie kódovanie prinášajú dokonalý bezdrôtový zvuk.

Mnoho kompatibilních formátů
Veľa kompatibilných formátov

Rad NW-A20 podporuje nielen formáty zvuku s vysokým rozlíšením, ale aj obľúbené formáty, ako sú mp3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC a ALAC. Navyše produkty tohto radu sú vybavené batériou, ktorá vydrží až 50 hodín prehrávania súborov mp3 alebo až na 30 hodín prehrávania zvuku s vysokým rozlíšením.

Unikátne slúchadlá s funkciou odstránenia šumu a zvukov z okolia.

Bez šumu a zvuku okolí

Vnútorná pamäť 16 GB pojme skutočne veľké množstvo hudby.

16GB paměť
ŠPECIFIKÁCIA
  • KOMPATIBILNÉ FORMÁTY MP3, WMA, WAW, AAC, FLAC, AIFF
  • UHLOPRIEČKA DISPLEJA2,2"
  • ROZLÍŠENIE V PIXELOCH320 × 240
  • VÝDRŽ BATÉRIEaž 50 hodín

Parametre a špecifikácia

Pamäť

Veľkosť úložiska 64 GB
Slot pre pamäťovú kartu Micro SDXC

Pripojenie

Pripojenie Jack (3,5mm), USB 2.0, WM port

Podporované formáty

Podporované audio formáty AAC, AIF, FLAC, MP3, WMA
Podporované video formáty AVI, H.264, MP4

Displej

Typ displeja TFT
Rozlíšenie v pixeloch 320 × 240

Batéria

Doba hrania – hudba 49,02 h

Rozmery a hmotnosť

Šírka 44 mm
Výška 109 mm
Hĺbka 9 mm
Hmotnosť 66 g

Obsah balenia

Obsah balenia Slúchadlá
Kód:  JW030y
Produktové číslo:  NWA27HNB.CEW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17