Obnoviť stránku

Sony Hi-Res RSX-GS9

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony Hi-Res RSX-GS9

Chcete si vychutnať luxusný zvuk aj vo vašom automobile pri dlhých cestách? Posuňte zvuk na úplne inú úroveň prostredníctvom mediálneho prijímača s technológiou Bluetooth Hi-Res RSX-GS9 od spoločnosti Sony. Tento prijímač spája prvotriedne komponenty a najúžasnejšie audiotechnológie vrátane natívneho prehrávania DSD a zvýšenia rozlíšenia pomocou technológie DSEE HX.

Kľúčové vlastnosti

  • OLED displej
  • Kompatibilný so zvukom vo vysokom rozlíšení
  • Prevzorkovanie DSEE HX obnoví kvalitu komprimovaných súborov
  • Jednoduché pripojenie Bluetooth pomocou technológie NFC jedným dotykom
  • Prenášanie a ovládanie priamo z inteligentného telefónu s aplikáciou SongPal
  • Prehrávanie a nabíjanie smartfónu cez USB

Dokonalý zážitok

Doprajte si jedinečný bezstratový zvuk v podaní Direct Stream Digital (DSD) technológie, ktorá rozširuje šírku pásma pre mimoriadne rozlíšenie zvuku. Hi-Res RSX-GS9 je úplne prvým autorádiom s touto funkciou. Bluetooth s technológiou NFC umožňuje vytvorenie pripojenia pomocou jediného dotyku, vďaka čomu môžete takmer ihneď prehrávať vašu hudbu. Získajte tiež najrýdzejší zvuk pomocou káblového pripojenia cez USB port.
Svoju hudbu môžete zjednotiť pomocou aplikácie SongPal, ktorá umožnuje jednoduché a intuitívne ovládanie pri počúvaní. Inštalovať si ju môžete do vybraných mobilných telefónov so systémom Android alebo iOS.

Zvuk v štúdiovej kvalite

Digitálny analógový prevodník ESS dostane do vášho automobilu špičkový zvuk, s ktorým ste sa mohli doteraz stretnúť iba pri domácich audiozariadeniach. Tento ESS DAC čip zabezpečí optimálnu kvalitu pre všetky digitálne hudobné súbory. Kvalitnému výstupu napomáha tiež DSEE HX technológia, ktorá komprimovaným súborom vleje novú krv do žíl. Komprimované súbory sa blížia kvalitou pôvodnej nahrávke so všetkými detailmi a takmer simulujú zvuk živého vystúpenia.

Prvotriedne vyhotovenie

Sony Hi-Res RSX-GS9 nie je jedinečný len svojimi komponentmi, ale aj svojim dizajnom. Disponuje nádhernou povrchovou úpravou z brúseného hliníka doplnenou o špičkový OLED displej. Chváli sa tiež najvyššou pevnosťou šasi, aké kedy bolo dosiahnuté. Výsledkom je minimum vnútorných aj vonkajších otrasov, čo vo výsledku znamená jediné - veľmi nízke skreslenie, a to všetko v náročnom prostredí automobilu. Veľký podiel na tejto vlastnosti má tiež dvojvrstvové vyhotovenie šasi, ktoré oddeľuje analógové obvody od sústavy digitálnych obvodov.

Čistý a neskreslený zvuk

Analógové obvody využívajú špičkové komponenty operačného zosilňovača, ktoré zabezpečia realistický zvuk s väčšou hĺbkou. Podiel na zabezpečení zvuku v HiFi kvalite s jasným a výrazným tónom majú špeciálne zvukové kondenzátory Sony. Generátor hodinových impulzov digitálne vylepšuje analógový prevod pre dosiahnutie presného a stabilného zvuku.
Ak ste sa rozhodli priviesť vašu hudobnú zostavu v automobile k dokonalosti, môžete zostaviť dokonalú zvukovú scénu s ďalšími prvotriednymi audioproduktami spoločnosti Sony. Viac sa dozviete na webových stránkach Sony.
Doplňujúce informácie:
Vstupy a výstupy:
Výstup predzosilňovača: Predný/zadný/subwoofer
Výstup subwoofera
Výstup predzosilňovača s vysokým napätím
Vstup AUX
USB: typ A: pre predný/zadný, B pre predný
Hornopriepustný filter:
vypnuté/ 50/63/79/99/125/158/198/250 Hz
Dolnopriepustný filter:
PCM: vypnuté / 50/63/79/99/125/158/198/250 DSD: vypnuté/150 Hz
Funkcia tunera:
Predvoľby: FM 18/MW 6/LW 6
RDS/EON
Vyhotovenie panelu:
Monochromatické (2 tóny)
Biele podsvietenie ovládačov
Displej: farebný, negatívne a pozitívne
Bluetooth profily:HFP, A2DP, OPP, SPP, AVRCP, PBAP
Obsah balenia:
Konektor ISO
Upevňovací krúžok (golier)

 

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika Bez mechaniky
Konektory USB, AUX/Line IN

Výbava a funkcie

Výbava Bluetooth, NFC
Vlastnosti RDS
Funkcie Podpora Apple zariadení
Podporované formáty MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA

Rádio

Tunery FM

Rozmery

Veľkosť rádia 1 DIN
Šírka 178 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 167 mm
Kód:  JW911d
Produktové číslo:  RSXGS9.EUR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09