Obnoviť stránku

Sony Hi-Res MDR-Z1R

4,3 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony Hi-Res MDR-Z1R

Kultový zvuk radu Signature

Ergonomické náušníky s ovčej kože

Dizajn týchto ergonomických slúchadiel si kladie za cieľ obklopiť používateľa zvukom pri maximálnom pohodlí, zabrániť unikaniu zvuku a poskytnúť výkonné basy. Mäkké náušníky z pravej ovčej kože zabezpečujú pohodlie a luxus.

Pevné úložné puzdro

Slúchadlá a príslušné káble sa dodávajú v elegantnom puzdre s oddelenými priehradkami a luxusnou saténovou podšívkou.

Vyvážený prepojovací kábel s priemerom 4,4 mm

Novovyvinutý vyvážený prepojovací kábel s priemerom 4,4 mm oddeľuje signály ľavého a pravého kanála zvuku a súčasne minimalizuje straty pri prenose signálu a následné zhoršenie kvality zvuku.

Postriebrená bezkyslíkatá meď

Slúchadlá MDR-Z1R využívajú postriebrené káble z bezkyslíkatej medi na minimalizovanie odporu a straty pri prenose signálu. Výsledkom je menšia strata kvality zvuku, zreteľnejšie detaily a čistejšie výšky.

Zvukové parametre na vyššej úrovni

Slúchadlá MDR-Z1R boli vyrobené tak, aby mali širší frekvenčný rozsah a reprodukovali veľmi nízke aj vysoké frekvencie (až 120 kHz). Širší dynamický rozsah plne reprodukuje aj tie najnepatrnejšie zvukové nuansy. Výsledkom je počúvanie, ktoré vás obklopí a uchváti.

Novovyvinutá membrána s horčíkovou kopulou a obrubou z polymérov z tekutých kryštálov umožňuje prehrávanie zvuku s vysokým rozlíšením v rozsahu až 120 kHz. Výsledkom je bezkonkurenčná čistota a presnosť zvuku.

Aby ste získali iba čistý a ostrý zvuk, riadi špeciálny akustický filter odpor vzduchu a predchádza všetkým vibráciám vytváraným pohybom reproduktora.

Japonskí odborníci

Produkty Sony sa vyrábajú v Japonsku a predstavujú synonymum dokonalej kvality a výkonu. Slúchadlá MDR-Z1R nie sú v tomto ohľade výnimkou. Pri ich výrobe boli použité iba najkvalitnejšie súčiastky a presné výrobné procesy, vďaka ktorým dosahujú výnimočný zvuk.

ŠPECIFIKÁCIA
  • REPRODUKTOR 70 mm, okrúhly typ
  • FREKVENČNÝ ROZSAH4 - 120 000 Hz
  • CITLIVOSŤ 100 dB/mW
  • MAGNET Neodým
  • IMPEDANCIA64 Ohm
  • TYP KÁBLA Odpojiteľný, typ Y
  • DĹŽKA KÁBLA Približne 3 metre
  • TYP DYNAMIC Uzavretý typ

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Nie

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Obojstranné (do oboch mušlí)
Odnímateľný kábel Áno

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 120 000 Hz
Citlivosť 100 dB/mW
Impedancia 64 Ohm

Hmotnosť

Hmotnosť 385 g
Kód:  RO972i83
Produktové číslo:  MDRZ1R.WW2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04