Obnoviť stránku

Sony Hi-Res LSPX-S2 strieborný

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res LSPX-S2 strieborný


Štýlový sklenený Bluetooth reproduktor Sony Hi-Res LSPX-S

Bluetooth reproduktor Sony Hi-Res LSPX-S2 je výnimočný produkt pre všetkých fanúšikov hudby a skvelého dizajnu. Reproduktor disponuje hladkou povrchovou úpravou, ktorej dominuje reproduktor z organického skla. Vďaka kompaktným rozmerom a hmotnosti 1,1 kg je ľahko prenosný, takže si ho môžete umiestniť kam práve potrebujete. Veľkou výhodou je okrem kvalitného zvuku aj možnosť štýlového a atmosférického osvetlenia, ktoré dokonca dokáže napodobniť efekt mihotania sviečky. Vstavaný 35 mm reproduktor má celkový výkon 11 W. Kapacita Li-Ion batérie je až 8 hodín, pričom nabíjanie cez micro USB trvá päť hodín.



Trubica z organického skla

Celkom 3 aktivačné mechanizmy dodávajú vibrácie trubici vyrobenej z organického skla, a vďaka tomu funguje celý povrch ako mikrofón. Získate nielen skvelý zvuk v perfektnej kvalite, ale všetko sa bude rovnomerne rozliehať do všetkých strán. Hudbu si tak vychutná každý.

Hi-Res

Reproduktor Sony Hi-Res LSPX-S2 sa môže pochváliť prehrávaním zvuku s vysokým rozlíšením. Takto budete počuť každý tón čisto a jasne. Každá reprodukovaná hudba sa tak môže pochváliť až štúdiovou kvalitou.

Čisté výšky a priestorový zvuk

Výškový reproduktor je celý vyrobený z organického skla, vďaka ktorému poskytuje neuveriteľný zvuk, ktorý sa rozlieha do každého kúta miestnosti.


Sony Hi-Res LSPX-S2

Stredné pásmo

35 mm vstavaný reproduktor sa postará o perfektný a vyvážený stredný rozsah.

Sony Hi-Res LSPX-S2

Čisté basy

Optimalizovaný pasívny žiarič zaručuje čisté nízke tóny.


Osvetlenie na navodenie správnej atmosféry & mihotavý efekt ako pri sviečke

Sklenený Bluetooth reproduktor Sony Hi-Res LSPX-S2 má 32 stupňov jasu, takže si hravo vyberiete ideálne osvetlenie pre aktuálne prostredie alebo náladu. K dispozícii je aj režim Candlelight, ktorý spôsobuje mihotanie napodobňujúce sviečku. Zvoliť si môžete z jasného alebo jemného mihotania. Týmto jednoducho navodíte tú správnu atmosféru pri večeri – mihotavý efekt a pokojné počúvanie hudby.



Maximálne pohodlné bezdrôtové pripojenie

Reproduktor Sony Hi-Res LSPX-S2 disponuje komfortnými možnosťami bezdrôtového pripojenia. K dispozícii budete mať pripojenie cez Bluetooth alebo WiFi. To vám v kombinácii s 8-hodinovou kapacitou batérie zabezpečí perfektné počúvanie kedykoľvek a kdekoľvek.


Sony Hi-Res LSPX-S2

Bluetooth

S komfortným pripojením pomocou Bluetooth a NFC (pripojením jedným dotykom) si môžete vychutnávať nevšedný komfort pri počúvaní hudby.

Sony Hi-Res LSPX-S2

WiFi

S WiFi a funkciou Spotify Connect4 môžete v domácej sieti streamovať všetku hudbu priamo a v prvotriednej kvalite.

Sony Hi-Res LSPX-S2

Vysoká kapacita

Batéria reproduktora disponuje kapacitou až 8 hodín počúvania. Ak si ho ale chcete predĺžiť, tak môžete sklenený reproduktor Sony zapojiť do siete.


Ľahko prenosný

Sklenený reproduktor Sony Hi-Res LSPX-S2 si môžete zobrať všade so sebou. Kamkoľvek ho umiestnite, budete mať istotu, že bude hrať a vyzerať skvele.

Stačí stlačiť a hrá

Postačí stlačiť jediné tlačidlo a reproduktor Sony Hi-Res LSPX-S2 vám môže spustiť vašu poslednú prehrávanú skladu na Spotify, kde pokojne môžete využiť playlist odporúčaných skladieb z Glass Sound Speaker.

Možnosť prepojenia dvoch reproduktorov

Pokiaľ si budete chcieť zaobstarať viac týchto skvostných Bluetooth reproduktorov, tak určite privítate možnosť počúvania rovnakej, alebo aj odlišnej hudby vo viacerých miestnostiach naraz. S týmto vám pomôže aplikácia Sony|Music Center, s ktorou dokážete ovládať viac reproduktorov z jedného zariadenia. Ďalším benefitom pri prepojení dvoch reproduktorov je aj jasne oddelený stereofónny zvuk. Tento režim umožní, aby reproduktory fungovali ako ľavý alebo pravý kanál. 

Aplikácia Sony|Music Center

Táto aplikácia je k dispozicii pre systémy iOS aj Android. Diaľkovo tak môžete ovládať svoju hudbu, osvetlenie, alebo nastaviť čas vypnutia.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, Multiroom, NFC
USB 1 ×

Prenos zvuku

Podporované kodeky AAC, SBC

Charakteristika

Frekvencia do 40 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Streamovacie služby Spotify
Ovládanie iOS, Android

Batéria

Maximálna výdrž batérie 8 h

Rozmery soundbaru

Šírka 9 cm
Hĺbka 9 cm
Výška 27,7 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 1,1 kg

Určenie

Určenie K mobilu
Kód:  GS475v8
Produktové číslo:  LSPXS2.EU8
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13