Obnoviť stránku

Sony Hi-Res IER-Z1R čierna

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony Hi-Res IER-Z1R čierna


Sony Hi-Res IER-Z1R- slúchadlá pre fajnšmekrov

Spoločnosť Sony prišla s naozajstným skvostom medzi slúchadlami. Ide o nové high-end slúchadlá Sony Hi-Res IER-Z1R, ktoré sa nielen pohodlne nosia a vyzerajú úplne fantasticky, ale hlavne prinášajú kvalitu zvuku na absolútnom vrchole. Sony svojimi skúsenosťami a mnohoročným výskumom prišli s unikátnymi technológiami, ktoré boli schopní vložiť do takto kompaktných slúchadiel. Celková hmotnosť slúchadiel Sony Hi-Res IER-Z1R je iba 26 gramov. Hybridný reproduktor disponuje impedanciou 40 Ohm a frekvenciou 3 – 100 000 Hz. Ku slúchadlám je aj pripojiteľný kábel tvaru Y s dĺžkou 1,2 m, ktorý je zakončený zlatom potiahnutým konektorom do tvaru písmena L.




Zvuk na svojom vrchole

Každá súčasť slúchadiel Sony Hi-Res IER-Z1R bola vytvorená tak, aby slúchadlám dodala tie najlepšie vlastnosti, a vy si vychutnali len ten najlepší, najčistejší zvuk. S týmito slúchadlami budete môcť rozoznať sebemenšie nuansy v hudbe a úplne sa odovzdať hudobnému zážitku.


Dlhá výdrž batérie

Jednotlivé časti slúchadiel Sony IER-Z1R boli navrhnuté od základov a poskladané tak, aby tvorili jeden harmonický celok, ktorý vám dodá len tú najlepšiu kvalitu zvuku.



Výškový reproduktor

Prvotriedny výškový reproduktor v slúchadlách Sony IER-Z1R bol stvorený na to, aby dodal ultravysokofrekvenčné rozšírenie s hliníkovou membránou LCP a vonkajším magnetickým obvodom. Vďaka výnimočne rýchlej odozve presne sleduje dynamiku hudby, a tým vám poskytne zážitok ako z koncertnej sály.


Prednosti slúchadiel Sony Hi-Res IER-Z1R

  • Technológia EXTRA BASS pre výrazný a hlboký zvuk
  • Elegantný & ergonomický dizajn
  • Vstavaný mikrofón
  • Konektivita prostredníctvom NFC & Bluetooth
  • Dlhá výdrž batérie – 30 hodín
  • Možnosť využiť hlasového asistenta


Dynamická membrána

12 mm dynamická membrána reproduktora je tvorená horčíkovou kopulou a hliníkovým LCP. Vďaka tomu vzniká unikátny full-range, ktorý vám ponúkne hlboké a dunivé basy a pritom jemný stredový zvuk.


Ovládač Balanced Armature

Na dosiahnutie zvuku s vysokým rozlíšením, prišli v Sony s novým ovládačom Balanced Armature, ktorý je zložený z horčíkovej membrány, striebornej membrány, cievky a pozlátenými svorkami.



Minimálne skreslenie

Za minimálnym skreslením a skvelou priechodnosťou signálu stoja tisíce hodín posluchových testov, ktoré pomohli vyvinúť miniatúrne špičkové kondenzátory.


Akustický dizajn

Široké skúsenosti inžinierov Sony viedli k vytvoreniu perfektného akustického signálu, ktorý vám sprostredkuje úplne prirodzený a čistý zvuk.


Frekvencia

Výškový reproduktor je umiestnený v koaxiálnej polohe proti tryske, a tým je umožnené dodať vašim ušiam tóny na frekvencii až do 100 kHz.


4,4 m prepojovací kábel

Slúchadlá Sony IER-Z1R dostanete s vyváženým 4,4 m prepojovacím káblom. Ten oddeľuje zvuk z ľavého a pravého reproduktora, takže výsledná kvalita zvuku je ešte lepšia.



Starostlivá výroba v Japonsku

Produkty Sony vyrobené v Japonsku sú zárukou využitia tých najlepších a najjemnejších komponentov spolu s najmodernejšími výrobnými postupmi. Výsledné produkty sú tak úplnou špičku vo svojom odvetví. Preto sú slúchadlá Sony Hi-Res IER-Z1R absolútnym skvostom na poli slúchadiel.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Obojstranné (do oboch mušlí)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 100 000 Hz
Citlivosť 103 dB/mW
Impedancia 40 Ohm

Hmotnosť

Hmotnosť 26 g
Kód:  RO977x1
Produktové číslo:  IERZ1R.WW2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14