Obnoviť stránku

Sony HDR-PJ240ES stříbrná

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony HDR-PJ240ES stříbrná

Kamera nevyniká iba bezchybným záznamom videa vo Full HD rozlíšení, ale aj zabudovaným projektorom umožňujúci zhotovené materiály pohodlne premietnuť takmer kedykoľvek a kdekoľvek bez nutnosti prepájať kameru s iným prístrojom. Zdieľajte svoje videozáznamy na obrazu s uhlopriečkou až 254 cm (100 ").
Kamera sa môže pochváliť snímačom typu Exmor R, vysokorýchlostným obrazovým procesorom BIONZ X a kvalitnou optikou, takže je možné robiť čistá videá aj za nepriaznivých svetelných podmienok. Zásluhou snímače typu Exmor R navyše záznam nebude degradovaný zlými svetelnými podmienkami. Objektív s veľkým rozsahom optického zoomu priblíži vzdialené objekty bez zhoršenia obrazu. Vďaka širokouhlému záberu zachytíte ešte viac.
Brilantné videozáznamy vo formáte Full HD budú vždy špičkovo ostré a ponúknu najdetailnejšie vykreslenie. Aktívny režim optickej stabilizácie obrazu Optical SteadyShot ponúka vylepšený systém pre korekciu záchvevov pri všetkých úrovniach zoomu i za chôdze. Už nebudete mať problém pri snímaní bez statívu.
Doplňujúce informácie:
Zoom:
Optický zoom: 30x
Rozšírený zoom: 60x
Digitálny zoom: 350x
Projektor:
Svetelný výstup: až 13 lúmenov
Výstup rozlíšenie: 640 x 360

Parametre a špecifikácia

Kód:  OT118c3h
Produktové číslo:  HDRPJ240ES.CEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06