Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sony HDR-CX240E čierna

4,2 22 hodnotení
209 €

Sony HDR-CX240E čierna

Detailné zábery s kamerou Sony

Sony HDR-CX240E je ľahká, kompaktná a ľahko prenosná digitálna kamera na zhotovovanie Full HD videa. Kvalitné výsledky aj za zlých svetelných podmienok zaisťuje použitý snímač Exmor R. Znižuje šum obrazu a vytvára čistejšie zábery. Spolu s výkonným procesorom BIONZ dosiahnete skvelé výsledky aj v šere či pri súmraku.


Procesor BIONZ X

Nový procesor BIONZ X je rýchly, výkonný a redukuje šum v zázname. Spolu so snímačom Exmor R vytvárajú silnú dvojicu, ktorá zaistí dokonalé snímky v každej situácii.


Panoramatické scény

Brilantné videozáznamy vo formáte Full HD budú vždy špičkovo ostré a ponúknu najdetailnejšie vykreslenie. Kvalitná širokouhlá šošovka ZEISS vám naservíruje výsledný film tak, ako si ho pamätáte.


Sony HDR-CX240E vás dostane bližšie

Objektív so šošovkami Zeiss nastavenými na 27-násobný zoom vás prenesie bližšie k akcii, a vy si tak budete môcť vybrať vždy tú správnu scénu bez zhoršenia obrazu. Vďaka širokouhlému záberu zachytíte ešte viac.


Kvalitná batéria pre dlhé natáčanie

Sony HDR-CX240E v sebe ukrýva kvalitnú batériu, ktorá vám poskytne dostatok energie až na 130 minút záznamu. Už vám tak neutečie žiadny kľúčový moment.


Optická stabilizácia obrazu

Aktívny režim optickej stabilizácie obrazu Optical SteadyShot ponúka vylepšený systém pre korekciu záchvevov pri všetkých úrovniach zoomu aj za chôdze. Už nebudete mať problém pri snímaní bez statívu. Vďaka perfektnej ergonómii a novému typu rukoväte sa vám bude natáčať ešte lepšie.


Kvalitný LCD displej

Všetko si môžete prezrieť na vysoko kvalitnom LCD displeji s uhlopriečkou 2,7"vynikajúcim kontrastom a širokým pozorovacím uhlom. Pomocou displeja je možné ľahko a rýchlo pristupovať k jednotlivým funkciám a vykonávať všetky nastavenia. Vaše videozáznamy uložíte na vašu pamäťovú kartu, a tým získate naozaj dostatočný priestor aj pri dlhých výletoch.


Dva filmy v jednom

Kamera Sony zvládne nahrávať dva filmy naraz – jeden je zaznamenaný vo vysokej kvalite v AVCHD a druhý je nahrávaný v MP4 pre jednoduché zdieľanie online.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Hlavný

Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 2,51 Mpx
Optický zoom 27 ×
Uhlopriečka displeja 2,7 "

Typ a funkcie

Stabilizácia obrazu Elektronická
Typ Rodinné
Funkcie Optická stabilizácia obrazu, Detekcia tvárí, Akumulátorové napájanie

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD
Max. rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080)
Ozvučenie videa Stereo

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro
Podporované video formáty H.264, MP4, MPEG
Maximálna dĺžka záznamu 130 min
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Výstupy

Audio/Video HDMI, Micro HDMI

Batéria

Kapacita batérie 1 240 mAh
Označenie akumulátora Sony NP-BX1
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 2,17 h

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 190 g
Šírka 5,4 cm
Výška 5,95 cm
Hĺbka 12,8 cm

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Obsah balenia USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér
Kód:  OT116b97
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HDRCX240EB.CEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09