Obnoviť stránku

Sony HDR-AS100VB + cyklo set

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony HDR-AS100VB + cyklo set

S touto kamerou vo výhodnej sade s cyklo setom príslušenstvo zaznamenáte čaro každého dobrodružstvo tak, aby ste si ho mohli pripomínať a prežívať stále znova ako v skutočnosti. Či už vo dne alebo v noci, vždy budete mať nahrávku s ostrým obrazom a minimom šumu. Za to ručí vyspelý obrazový snímač CMOS Exmor R s inovatívnou technológiou "prevráteného" snímače. Vďaka SteadyShot bude obraz stabilný a dobre viditeľný aj pri jazde na bicykli, na motorke či pri řícení dole po svahu. Vždy dosiahne parádneho obrazu s rozlíšením Full HD a nastavovanie frekvenciou 50 snímok za sekundu .


Aby ste zachytili všetok dej okolo vás, má kamerka mimoriadne širokouhlý objektív so zvučným menom na poli optiky - Carl Zeiss . Snímací uhol 170 ° je naozaj mimoriadnym oknom pre snímanie všetkého pred vami. Kamera je odolná proti stekajúcej vode a súčasťou je aj vodeodolné puzdro pre vodné športy, ktoré ochráni kameru pred nárazom a pod vodou do hĺbky 5m . Nastavenie nahrávania prispôsobíte režimy záznamu vrátane natáčanie pod vodou a spomalenie rýchleho pohybu.
Cez zabudovanú lokalizáciu GPS zaznamenáte aj údaje o polohe a následne aj vašu rýchlosť pohybu. Informácie možno pridať ako vrstvu do vášho záznamu vďaka bezplatnému softvéru PlayMemories Home . S bezdrôtovou technológiou WiFi prehráte nahrávky ihneď po zhotovení alebo ich rovno nazdieľate rodine a blízkym. Pomocou WiFi môžete ovládať kameru aj zo svojho smartphonu s aplikáciou PlayMemories Mobile pre Android a iOS. Pripojenie jediným dotykom prinesie funkcie NFC .
Teraz ku kamere dostanete sadu užitočných doplnkov. Základom pre skvalitnenie outdoorového užívanie zariadi cyklo set s množstvom príslušenstva pre uchytenie kamery. Aby ste kameru mohli jednoducho pripevniť, sú dodávané 2 držiaky . Jeden poslúži pre upevnenie kamery na helmu alebo priamo na hlavu a druhý na bicykel s nastavením uhla a zafixovaním do 16 prednastavených polôh .
Doplňujúce informácie:
Konektory:
micro USB (prenos dát + nabíjanie)
micro HDMI výstup
vstup pre externý mikrofón (jack 3.5mm)
Snímač:
Minimálne osvetlenie: 6 luxov
Stabilizácia obrazu:
SteadyShot (elektronická stabilizácia)
Rozlíšenie videozáznamov/snímacia frekvencia:
hlavné: 1920 x 1080/50p
ostatné: 640x480, 800x480, 1280x720/25p až 200p
Formát záznamu:
XAVC-S, MP4
Súčasťou dodávky:
Lítium akumulátor NP-BX1
micro USB kábel
ochranné puzdro SPK-AS2
držiak VCT-AM1 + cyklo set pre upevnenie

Parametre a špecifikácia

Kód:  OT156i02
Produktové číslo:  HDRAS100VB.CEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14