Obnoviť stránku

Sony GTK-XB5 čierny

4,1 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony GTK-XB5 čierny

Nenahraditeľný spoločník na každú poriadnu párty

Kompaktný a prenosný audio systém GTK-XB5 s vysokým výkonom rozhýbe každú párty svojím jedinečným zvukom aj svetelným sprievodom. Úžasné farebné svetelné efekty sa postarajú o atmosféru ako v špičkovom klube a funkcia EXTRA BASS zaistí dunivé bassy ako na poriadnom koncerte. Reproduktor možno zakúpiť v štyroch exkluzívnych farbách, ktoré budú vhodné pre každú príležitosť, kde je potrebné rozprúdiť zábavu.


Poriadna hudba kdekoľvek aj kedykoľvek

Reproduktor je jednoducho jedinečný. Vďaka rukoväti v hornej časti ho môžete ľahko preniesť. Disponuje tiež integrovaným snímačom, ktorý automaticky aktivuje dvojicu horných výškových reproduktorov, aby ste si stereofónny zvuk mohli naplno užiť bez ohľadu na vertikálnu či horizontálnu polohu reproduktora. Pripojenie pomocou technológie NFC je takmer okamžité. Využiť možno technológiu Bluetooth. Pri použití Bluetooth je dosah signálu približne desať metrov. Všetko je skrátka jednoduché a pohodlné.

Pořádná hudba kdekoliv i kdykoliv

Čím více, tím lépe

Čím viac, tým lepšie

Jedinečnou funkciou je tiež Party Chain, vďaka ktorej sa môžete pripojiť k ďalším systémom GTK-XB5. Po pripojení zariadenia samozrejme môžete synchronizovať nielen zvuk, ale aj svetelné efekty. Táto funkcia je vhodná predovšetkým pre veľké priestory.


Všetko v jednom tele

GTK-XB5 je obdarený osvetlením v reproduktoroch, ktoré obohacuje výbornú kvalitu hudby o nezabudnuteľné svetelné variácie. Všetko je integrované v elegantnom tele s hmotnosťou približne 7 kilogramov.

Vše v jednom těle

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia RCA – Cinch
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, NFC
Výstupy RCA – Cinch

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 3.0
Podporované kodeky aptX, LDAC, SBC

Charakteristika

Rozmery soundbaru

Šírka 26,2 cm
Hĺbka 27,3 cm
Výška 52,4 cm

Určenie

Určenie Párty
Kód:  JW110g5a
Produktové číslo:  GTKXB5B.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08