Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sony GP-VPT2BT

4,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
211,90 €

Sony GP-VPT2BT

Grip Sony GP-VPT2BT je špeciálne stvorený pre pohodlné snímanie fotografií a videí. Stačí na neho jednoducho upevniť kompaktný fotoaparát a vďaka integrovanému Bluetooth pripojeniu môžete diaľkovo ovládať natáčanie videí a robenie snímok, bez toho aby ste sa fotoaparátu museli dotknúť. Bezdrôtová komunikácia navyše umožní komfortný prenos ovládacích signálov z gripu do fotoaparátu bez nutnosti prepojovacieho kábla. Nebudete teda ničím obmedzovaní. Jednoducho namierite a začnete fotiť či natáčať videá. Presne také ľahké je používanie gripu Sony.

Kľúčové vlastnosti gripu Sony GP-VPT2BT

  • Grip stvorený pre pohodlné robenie snímok a videí
  • Veľmi jednoduché upevnenie fotoaparátu
  • Vďaka integrovanému Bluetooth umožňuje diaľkovo ovládať natáčanie videí a robenie snímok
  • Možnosť náklonu gripu 80° hore a 90° dole
  • Sony GP-VPT2BT možno použiť aj ako statív
  • Grip je prachuvzdorný a vodoodolný
  • Ponúka optimálnu stabilitu aj veľmi komfortné používanie
  • Tlačidlá diaľkového ovládača zaistia intuitívne ovládanie
  • Farebné vyhotovenie: čierne

So Sony GP-VPT2BT zaobstaráte geniálne zábery

Fotoaparát umiestnený na gripu môžete nastaviť do takej polohy, aby ste mohli optimálne robiť snímky a videá. V kombinácii s možnosťou naklonenia tak dosiahnete ideálneho uhla pre zachytenie radu objektov, pohľadov či vytvorenie selfie. Fotografovanie pre vás bude maximálne komfortné bez nutnosti byť v nepríjemnej polohe pre zachytenie geniálnej snímky. Okrem toho grip Sony poslúži aj ako statív. Vstavané nôžky rýchlo rozložíte a obe vaše ruky tak budete mať voľné pre natáčanie videí.

Špeciálne navrhnutý pre maximálne komfortné používanie

Sony GP-VPT2BT je prachuvzdorný a vodoodolný. Pri zachytení úchvatnej scenérie vodopádov sa tak nebudete musieť o grip obávať. Bol navyše navrhnutý tak, aby pri používaní ponúkol nielen optimálnu stabilitu, ale aj pohodlie, a to v prípade pripojenia ku kompaktnému aj bezzrkadlovému fotoaparátu. Tlačidlá diaľkového ovládača sú pri držaní gripu jednoducho prístupné a umožňujú veľmi intuitívne ovládanie. Grip Sony GP-VPT2BT vám tak dokonale uľahčí robenie snímok a natáčanie videí.

Rozmery:
173 × 49,5 × 42 mm

Hmotnosť:
215 g

Nosnosť:
1,5 kg


Kód:  OS250a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GPVPT2BT.SYU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16