Obnoviť stránku

Sony ECM-LV1

4,6 5 hodnotení
32,90 €

Sony ECM-LV1

Sony ECM-LV1 je stereofónny kardioidný mikrofón s 3,5 mm pripojením

Sony ECM-LV1 je stereo kardioidný mikrofón určený na použitie s rôznymi typmi videokamier a digitálnych záznamových zariadení. Tento lavalier mikrofón má široký frekvenčný rozsah a ponúka vysokú kvalitu zvuku na nahrávanie hudobných vystúpení, konferencií a iných akcií. S mikrofónom Sony ECM-LV1 bude natáčanie ešte pohodlnejšie, ak ho použijete v spojení s mikrofónom Sony ECM-W2BT. Pripojte model ECM-LV1 k mikrofónu ECM-W2BT a fotoaparátu kompatibilnému s digitálnym zvukovým rozhraním a užite si bezproblémové natáčanie bez toho, aby ste sa museli báť, ako ďaleko fotoaparát je a kam smeruje. 

Lavalier mikrofón Sony ECM-LV1 zaistí kvalitný záznam zvuku

Lavalier mikrofón poskytne krištáľovo čistý zvuk vďaka všesmerovému snímaniu s redukciou šumu. Pokiaľ ale použijete ešte navyše bezdrôtový mikrofón Sony ECM-W2BT a fotoaparáty s podporou Multi-interface snímania zvuku, budú výsledky ešte lepšie.

Klopový mikrofón Sony má flexibilné využitie

Pomocou flexibilnej otočnej spony s klipom na pripnutie je možné klopový mikrofón Sony ECM-LV1 upevniť v ľubovoľnom vhodnom uhle. Umožňuje akúkoľvek orientáciu od vodorovnej (na kravatu alebo chlopňu), po zvislú (na vrecko). Jednoduchý miniatúrny dizajn v čiernej farbe zaisťuje, že na oblečení bude mikrofón nenápadný. Kompaktné a ľahko prenosné vyhotovenie mikrofónu Sony ECM-LV1 s dĺžkou 32 mm a priemerom 11 mm.

Mini mikrofón s ochranou proti vetru a širokou kompatibilitou 

Mini mikrofón Sony ECM-LV1 je vybavený ochranou proti vetru, ktorá zníži šum vetra aj zvuk dýchania hovorcu. Výsledkom je záznam čistého a vyváženého zvuku, a to dokonca aj pri natáčaní vonku vo veternom počasí. Vďaka 3,5 mm jack konektoru je mikrofón Sony ECM-LV1 kompatibilný s celým radom zariadení. Či už ide o telefóny, tablety, diktafóny alebo notebooky.

Kľúčové vlastnosti lavalier mikrofónu Sony ECM-LV1

  • Všesmerový lavalier/klopový mikrofón značky Sony
  • Otočná spona s klipom na pripnutie
  • Analógové výstupné konektory 1× 1/8"/3,5 mm TRS zástrčka
  • Mini mikrofón má drôt dlhý 1 meter
  • Jednoduché pripevnenie pomocou svorky
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť uľahčia používanie

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Smerová charakteristika Všesmerový
Typ mikrofónu Chlopňový
Frekvencia od 50 Hz
Frekvencia do 15 000 Hz

Pripojenie

Pripojenie 3,5 mm Jack
Dĺžka kábla 0,1 m

Vlastnosti

Súčasť balenia Ochrana proti vetru ("vinšus")
Vhodné pre Mluvené slovo
Kód:  OS038b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ECMLV1.SYU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01