Obnoviť stránku

Sony ECM-B1M

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
379 €

Sony ECM-B1M

Vlogovací mikrofón Sony ECM-B1M

Kompaktný a ľahký shotgun mikrofón

Natáčajte vlogy, videá a množstvo ďalšieho obsahu so skvelou kvalitou zvuku s novým mikrofónom Sony ECM-B1M. Ten pripojíte cez univerzálnu päticu kompatibilného fotoaparátu so zabudovaným digitálnym zvukovým rozhraním. Zvukový signál sa následne prenáša priamo do fotoaparátu v digitálnej forme s nulovou stratou kvality. Týmto spôsobom sa vlogovací mikrofón Sony ECM-B1M tiež napája, teda nie je potrebné zložito manipulovať s káblami. Pomocou prehľadného ovládania jednoducho prepnete režim pre možnosť používania fotoaparátov s analógovým rozhraním. Mikrofón Sony ECM-B1M ponúkne tri režimy smerovania – smerové, jednosmerové a všesmerové).

Mikrofón Sony ECM-B1M
Mikrofón Sony ECM-B1M
Mikrofón Sony ECM-B1M

Kľúčové vlastnosti mikrofónu Sony ECM-B1M

Tri prepínateľné možnosti smerovania (smerové, jednosmerové a všesmerové)

Sony ECM-B1M disponuje celkom 8 výkonnými mikrofónmi

Mikrofón sníma zvuk z požadovaného smeru a tlmí okolité, nežiaduce zvuky

Mechanické potlačenie šumu a nízkoprahový filter

Univerzálna pätica kompatibilná s digitálnym rozhraním

Kompaktné a ľahké prevedenie

Prevedenie bez káblov a batérií

Praktické ovládacie prvky priamo na mikrofóne

Súčasťou balenia je ochrana proti vetru

Výhody mikrofónu Sony


Mikrofón Sony ECM-B1M

Ukáže obraz bez rozmazania

V Sony ECM-B1M je umiestnených celkom 8 mikrofónov s novovyvinutým algoritmom tvarovania lúča. Preto dokáže mikrofón potlačiť zvuk mimo os. Mikrofón Sony ECM-B1M má do detailu vyladený pokročilý dizajn umožňujúci potlačiť otrasy a vibrácie, čím efektívne minimalizuje nízkofrekvenčný manipulačný šum. Absencia káblov zase zaistí, že nevznikne žiadny mechanický šum spôsobený konektormi a káblami.

Mikrofón Sony ECM-B1M

Ochrana proti vetru súčasťou mikrofónu

Vlogovací mikrofón Sony ECM-B1M obdržíte s kožušinovou ochranou proti vetru, ktorú oceníte pri natáčaní v exteriéroch. Táto vychytávka totižto účinne redukuje šum vetra, vďaka čomu lepšie zachytí okolitý zvuk. Nízkoprahový filter mikrofónu Sony zase dokáže odstrániť šum s nízkou frekvenciou, čo zvyšuje celkovú kvalitu zvukovej nahrávky a vám tak odpadá práca s postprodukciou.

Mikrofón Sony ECM-B1M

Vlogovací mikrofón Sony má prehľadné ovládanie

Všestrannosť mikrofónu Sony ECM-B1M je podporená praktickým ovládaním, s ktorým bude nahrávanie ešte jednoduchšie. Samozrejmosťou je analógový výstup zaisťujúci kompatibilitu so širokou škálou fotoaparátov. Vďaka tlmeniu je nastavenie optimálnej úrovne signálu ešte jednoduchšie.

Mikrofón Sony ECM-B1M

Bez drôtov, bez starostí

Streamovací mikrofón Sony ECM-B1M stačí pripojiť k univerzálnej pätici na kompatibilnom fotoaparáte, čo mu zaistíte priame napájanie aj zvukové spojenie. Nie sú potrebné žiadne káble ani batérie. Inteligentná univerzálna matica Sony ponúka bezkonkurenčnú konektivitu a pohodlné ovládanie. S mikrofónom Sony ECM-B1M budete mať plnú flexibilitu a mobilitu v priebehu natáčania.


Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Dynamický
Smerová charakteristika Veľmi úzko smerové (shotgun)
Typ mikrofónu Do sánok na externý blesk
Frekvencia od 40 Hz
Frekvencia do 20 000 Hz

Pripojenie

Pripojenie MI shoe

Vlastnosti

Funkcie Prepínač smerovej charakteristiky
Súčasť balenia Obal, Ochrana proti vetru ("vinšus")
Vhodné pre Fotoaparát

Hmotnosť

Hmotnosť 73 g
Kód:  OT320r9
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ECMB1M.SYU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07