Obnoviť stránku

SONY DSC-RX10 IV

4,9 11 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 899 €

SONY DSC-RX10 IV

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Kompaktný fotoaparát Sony RX10 IV – najvyššia rýchlosť automatického ostrenia a mimoriadny rozsah zoomu

Sony RX10 IV je viac než len inteligentný univerzálny kompaktný fotoaparát. Okrem dlhého ohniska s 25× optickým zoomom a kvalitnej optiky ZEISS s vynikajúcou svetelnosťou sa môže pochváliť najrýchlejším systémom automatického ostrenia vo svojej triede a ultra rýchlym sériovým snímaním. Vysoká odolnosť, výborná ergonómia, výklopný 3" displej a naklápací elektronický hľadáčik maximálne uľahčujú zhotovovanie snímok. Pokiaľ hľadátekvalitu spojenú s rýchlosťou a presnosťou, tak ste ju práve našli.

Prednosti digitálneho fotoaparátu Sony DSC-RX10 IV

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Kompakt Sony s výkonným procesorom BIONZ X

Kompakt Sony je opatrený špičkovým obrazovým procesorom BIONZ X, ktorý zlepšuje štruktúru obrazu, zvyšuje jas a minimalizuje šum. Procesor podporuje novú technológiu LSI a algoritmus spracovania obrazu optimalizovaný priamo na snímač obrazu. Vďaka spodnému medenému vinutiu a obvodom zlepšujúcim efektivitu zachytenia svetla je rozsah citlivosti snímača zvýšený na hodnotu ISO 25 600 s minimálnym množstvom šumu.

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Zaostrené rýchlosťou svetla

Digitálny fotoaparát Sony DSC-RX10 IV dosahuje mimoriadne rýchle automatické ostrenie. Unikátna rýchlosť, 0,03 s je dosiahnutá vďaka použitiu 1" obrazového snímača Exmor RS a 315 bodom fázovej detekcie s 65 % pokrytím plochy snímok. Vďaka technológii sledovania AF s vysokou hustotou zostane spoľahlivo zaostrený aj pohybujúci sa objekt.

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Fotoaparát s optickým stabilizátorom SteadyShot

Fotoaparát Sony je vybavený technológiou optickej stabilizácie obrazu SteadyShot, ktorú oceníte pri fotografovaní a nakrúcaní videí z ruky, obzvlášť pri slabom osvetlení alebo vysokom priblížení. Systém zodpovedá 4,5× rýchlejšej uzávierke, čím zaručuje viditeľne plynulejšie a stabilnejšie výsledky. Získate tak ostré snímky s minimom šumu za každej situácie.

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Kvalitný objektív s vysokým rozsahom

Objektív ZEISS Vario-Sonnar s 25× optickým zoomom a pozoruhodným rozsahom 24 – 600 mm hravo zastane prácu širokouhlého aj mimoriadne veľkého teleobjektívu. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave ZEISS T*, ktorá minimalizuje obrazové chyby, a výbornej svetelnosti, f/2.4-4 zaisťuje vysoký optický výkon fotoaparátu, verné podanie farieb a krásny efekt bokeh.

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Vysokorýchlostné snímanie, 24 snímok za sekundu

Dokonca aj snímky zhotovené funkciou sériového fotografovania rýchlosťou 24 snímok za sekundu pôsobia mimoriadne plynule a ostro vďaka sledovaniu objektu elektronickým hľadáčikom, ktorý pri snímaní udržuje oneskorenie displeja na absolútnom minime.

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Profi kompakt s funkciou dotykového panelu

Pomocou dotykového panelu môžete pri fotografovaní cez elektronický hľadáčik jednoduchým pohybom prsta na obrazovke intuitívne upravovať bod zaostrenia a ľahko zapínať jednotlivé oblasti. V prípade zapnutého displeja je možné dotykom vybrať bod zaostrenia, ktorý sa okamžite objaví na obrazovke, čo značne urýchli a uľahčí proces zaostrovania.

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Digitálny fotoaparát RX10 IV ponúka záznam videa v 4 K rozlíšení

Digitálny fotoaparát RX10 IV umožňuje záznam vysokokvalitných a plynulých videí v rozlíšení 4 K a Full HD s minimálnym šumom pri maximálnych rýchlostiach 100 Mb/s a 50 Mb/s. Počas nahrávania je k dispozícii funkcia zoomu a optická stabilizácia, vďaka čomu sú videozáznamy vždy ostré, a to aj za zhoršených svetelných podmienok.

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Rýchle hybridné automatické zaostrovanie

Vďaka rýchlemu hybridnému automatickému ostreniu s fázovou detekciou môžete počas nahrávania ostriť rýchlejšie a presnejšie, zatiaľ čo záznam videa v 4 K rozlíšení s čítaním plného počtu pixelov a bez technológie pixel binning sa postará o vysoké rozlíšenie záznamu bez zubatých okrajov a efektu moiré, ktoré uspokojí aj profesionálov.

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Zdieľanie nikdy nebolo jednoduchšie

Na ľahké zdieľanie snímok je k dispozícii bezdrôtové prepojenie technológiami wifi a NFC, prípadne QR kódov na telefóny s podporou tejto funkcie. Vďaka bezdrôtovému prenosu sa výrazne uľahčí prenos dát medzi fotoaparátom a mobilným zariadením, takže sa ihneď môžete o vydarené snímky podeliť s vašimi priateľmi či rodinou.

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Aplikácia PlayMemories

Aplikácia PlayMemories Mobile umožňuje ľahký bezdrôtový prenos fotografií z digitálneho fotoaparátu do smartfónu alebo tabletu. Poslúži aj ako diaľkové ovládanie fotoaparátu a obohatí ho aj o množstvo nových funkcií, ktoré rozšíria fotografické obzory. 

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Fotoaparát s odolnou konštrukciou s vynikajúcou ergonómiou

Foťák SONY DSC-RX10 IV je navrhnutý tak, aby odolal nepriaznivým podmienkam pri fotografovaní v teréne. Jeho robustná konštrukcia je odolná voči vode a prachu.

Digitálny kompaktný fotoaparát SONY DSC-RX10 IV

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony s dotykovou LCD obrazovkou

Vstavaný dotykový LCD monitor s jemným rozlíšením, 1 440 tisíc bodov uľahčuje prezeranie snímok a ostrenie počas fotografovania. Obrazovku je možné navyše nakloniť o 109° smerom nahor a 41° smerom nadol, čo umožňuje komponovať originálne snímky z rôznych uhlov aj počas záznamu videa.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Ultrazoom
Vlastnosti Statívový závit, Vstavaný blesk

Snímač

Veľkosť snímača 1" 13,2 × 8,8 mm
Maximálne ISO 12 800

Video

Podporované rozlíšenie videa UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Špeciálne funkcie Log

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 25 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 600 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/2,4
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/4
Optický zoom 25 ×
Bajonet Bez bajonetu

Hľadáčik

Typ hľadáčika Elektronický (EVF)
Rozlíšenie hľadáčika 2,36 Mpx

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný
Rozlíšenie displeja 1,44 Mpx

Rozmery a hmotnosť

Šírka 13,25 cm
Výška 9,4 cm
Hĺbka 14,5 cm
Hmotnosť 1 095 g

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty 256 GB
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC

Batéria

Označenie akumulátora Sony NP-FW50
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 400 snímok

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video Micro HDMI
Kód:  OS061z3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DSCRX10M4.CE3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17