Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sony CyberShot DSC-HX350 čierny

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony CyberShot DSC-HX350 čierny

Hmotnosť fotoaparátu: 652 g
Kompaktný fotoaparát s 50× optickým zoomom

Parametre tohto tovaru
                                   

Obrazový snímač:

CMOS Exmor R 20.4 Mpx

Ohnisková vzdialenosť:

min. 4,3 mm, max. 215 mm

 

svetelnosť

min. f2,8, max. f6,3

 
                                   

Maximálna ISO:

3 200

Maximálne rozlíšenie videa:

Full HD (1 920 × 1 080)

Výdrž batérie:

300 snímok

Pokročilé funkcie:

50× optický zoom, výklopný displej, elektronický hľadáčik, 5-osová optická stabilizácia

Kompaktný fotoaparát s profesionálnymi funkciami

Pracujte ako profesionáli

Kompaktný fotoaparát Sony DSC-HX350 vás priblíži do centra diania vďaka objektívu ZEISS s 50× optickým zoomom. Nielen snímky, ale aj videá vo Full HD rozlíšení zaobstaráte jediným stlačením tlačidla v úžasných detailoch a farbách. Okrem vysokého obrazového výkonu fotoaparát ponúka aj výbornú ergonómiu so starostlivo umiestnenými ovládacími prvkami a detailný výklopný 3" displej či elektronický hľadáčik so živým náhľadom.

Výkonný procesor BIONZ X

Výkonný procesor BIONZ X

So špičkovým obrazovým procesorom BIONZ X zaobstaráte úžasné zábery s vernejším vykreslením farieb, lepšou redukcou šumu a rýchlejším snímaním série fotografií. Tento procesor ponúka až 3× vyšší výkon oproti predchádzajúcemu model BIONZ, vďaka čomu zabezpečuje najvyššiu kvalitu snímok vo svojej kategórii.

Snímač CMOS Exmor R

Snímač CMOS Exmor R

Kvalitný 20,4 Mpx snímač CMOS Exmor R so spätným osvetlením disponuje širokou citlivou oblasťou, ktorá do každej snímky vpustí viac svetla aj detailov. Vďaka tomu zaobstaráte ostré snímky s nízkym šumom, a to aj za zlých svetelných podmienok.

50× optický zoom

Kvalitný objektív ZEISS

Fotoaparát je vybavený špičkovým objektívom ZEISS s ohniskom 24-1210 mm, ktorý sa postará o úžasné snímky s bohatými detailmi a dokonalým kontrastom. Pomocou 50× optického zoomu si snímaný objekt ľahko priblížite, vďaka čomu získate presný a ostrý obraz v každom snímku.

Uzamknutie autofocusu

Uzamknutie automatickej expozície

Stlačením tlačidla spúšte do polovice aktivujete funkciu uzamknutia automatického ostrenia. Táto funkcia automaticky upravuje veľkosť oblasti automatického ostrenia podľa veľkosti snímaného objektu, zlepšuje výkon sledovania a naplno využíva každú fotografickú príležitosť.

Snímky v 4K rozlíšení

Detailné snímky v rozlíšení 4K

Pripojte fotoaparát Sony CyberShot DSC-HX350 k televízoru s rozlíšením 4K Ultra HD a pozrite sa na svoje fotografie na veľkej obrazovke, ktorá zobrazí všetky detaily. Vďaka farbám displeja TRILUMINOS bude každý odtieň živý a realistický a vy si naplno vychutnáte zaznamenané spomienky s vašimi priateľmi či rodinou.

Elektronický hľadáčik

Precízny elektronický hľadáčik

Fotoaparát je vybavený elektronickým hľadáčikom s vysokým rozlíšením 201 000 bodov, ktorý vám poskytne precízny náhľad snímky v reálnom čase so 100 % pokrytím. Snímky vyhotovíte aj pomocou výklopného 3" displeja Xtra Fine LCD WhiteMagic s jemným rozlíšením 921 tisíc bodov.

5-osová stabilizácia obrazu

5-osová stabilizácia obrazu

Päťosová optická stabilizácia obrazu s pokročilou technológiou analýzy snímok efektívne vyrovnáva chvenie fotoaparátu pri fotení z ruky a minimalizuje tak rozmazanie snímok pri fotografovaní a zázname videa.

Obrazové efekty

Obrazové efekty

13 kreatívnych efektov vdýchne vašim fotografiám nový život bez nutnosti sťahovať a používať softvér na úpravu snímok. Môžete zaobstarať napr. dramatické čiernobiele snímky, retro fotografie v sépiovom odtieni či kreatívne obrázky hýriace živými farbami. K dispozícii je rovnako inteligentný režim panoramatického záberu s podporou 360° formátu.

Funkcia Motion Shot Video

Sekvencia pohybu v jednej snímke

Funkcia Motion Shot Video zachytí pohyb objektu a zobrazí ako sekvenciu vrstvených snímok na jednom pozadí. Vďaka tomu dosiahnete úžasného efektu u športových snímok či zaznamenanie akrobatických zručností vašich domácich maznáčikov.


Nahrávanie videa vo Full HD

Nahrávanie videa vo Full HD rozlíšení

Stlačením tlačidla Movie spustite nahrávanie ostrých a plynulých videí vo vysokom rozlíšení Full HD s frekvenciou 24 sn./s. Počas natáčania je k dispozícii funkcia zoomu a optickej stabilizácie obrazu, ktorá sa postará o dokonalú stabilitu videa, aj keď nahrávate videá počas chôdze alebo využívate zoom.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,96 cm
Výška 9,32 cm
Hĺbka 10,32 cm
Hmotnosť 0,65 kg

Farba

Farba Čierna

Typ a funkcie

Typ Ultrazoom
Funkcie Detekcia tváre
Vlastnosti Statívový závit

Snímač

Pomer strán 16:9, 3:2, 4:3

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 24 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 1 200 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/2,8
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/6,3
Optický zoom 50 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty 256 GB
Podporované formáty JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC, Memory Stick Micro

Batéria

Označenie akumulátora Sony NP-BX1
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 300 snímok

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0
Audio/Video Micro HDMI
Možnosť priamej tlače DPOF (Digital Print Order format)
Kód:  OS069e93a
Produktové číslo:  DSCHX350B.CE3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11