Obnoviť stránku

Sony CMTSBT40D

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony CMTSBT40D

Skvele vybavený mikrosystém SONY CMT-SBT40D vám dáva niekoľko spôsobov ako prehrať vašu obľúbenú hudbu. Systém poskytuje skvelý zvukový zážitok a široké možnosti pripojenia. Môžete tak prehrávať hudbu z CD či počúvať obľúbené rozhlasové stanice vďaka FM tuneru. Po pripojení k vášmu televízoru môžete dokonca sledovať filmy z DVD diskov. Pri tomto modely nechýba bezdrôtová technológia bluetooth a NFC umožňujúca pripojenie inteligentných zariadení pomocou jedného dotyku. V klasickom vyhotovení- jednej hlavnej jednotky a dvoch reproduktorov sa stane CMT-SBT40D ozdobou každej miestnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálny mikrosystém prehrávajúci hudbu aj video
  • Podpora bezdrôtových technológií bluetooth a NFC
  • Prehrávanie z USB
  • Možnosť nabíjanie mobilných telefónov a tabletov pomocou USB
  • Po pripojení k TV možno prehrávať filmy z DVD
  • Integrovaný FM tuner (20 predvolieb)
  • Celkový výkon 50 W
  • Štýlové vyhotovenie
  • Výstup na video a slúchadlá

Skvelý zvuk, vysoký výkon,

Užite si špičkový zvuk s maximálnym výkonom 50 W (2 × 25 W). Dva širokopásmové reproduktory poskytujú nádherne vyvážený zvuk v celom frekvenčnom rozsahu, takže môžete počuť každú notu jasne a čisto. Režim Mega Bass zabezpečí perfektné hlboké tóny. Vyberte si ideálne nastavenie pre žáner, ktorý práve počúvate - sedempásmový ekvalizér má vopred niekoľko nastavených režimov ako napr. R'n'B, hip hop, rock a ďalšie.

Všetka hudba na jednom mieste

Na čelnom paneli nájdete okrem prehľadného displeja aj tlačidlo na vypnutie/zapnutie prístroja, otočný gombík na ovládanie hlasitosti, USB port a slúchadlový výstup. USB vstup slúži nielen na prehrávanie hudby z flashdiskov, ale aj na nabíjanie mobilných zariadení. Vstavaný FM tuner s RDS umožňuje uloženie až 20 obľúbených staníc. Prostredníctvom NFC vykonáte okamžité spárovanie mobilného telefónu alebo tabletu s CMT-SBT40D. Ak vaše zariadenie nedisponuje touto funkciou, možno využiť služby štandardného bluetooth. Súčasťou balenia je diaľkový ovládač na pohodlnejšiu obsluhu.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita S Bluetooth

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 20 ×

Základné parametre

Výkon 50 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 170 mm
Výška prehrávača 132,5 mm
Hĺbka prehrávača 222 mm
Šírka reproduktorov 132,5 mm
Výška reproduktorov 214 mm
Hĺbka reproduktorov 207 mm
Hmotnosť 4,8 kg
Kód:  JW136e
Produktové číslo:  CMTSBT40D.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11