Obnoviť stránku

Sony CMT-X7CDW biely

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony CMT-X7CDW biely

Model CMT-X7CD pôsobivo spojil minimalistický retro štýl s najnovšími trendmi v oblasti prehrávania hudby. Výkonný 40 W systém zaplní miestnosť zvukom s celou šírkou frekvenčného pásma. Čaká na vás vyvážený stereofónny zvuk naprieč vysokými, strednými a nízkymi frekvenciami. Výsledok? Čistý a silný zvuk, ktorý komfortne prehráte z bežných nosičov alebo streamovaním hudby z telefónu alebo tabletu.

Kľúčové vlastnosti

  • Retro vzhľad s modernou audio technikou
  • Malé vyhotovenie, veľký zvuk (špeciálne repro + digitálny zosilňovač S-Master)
  • Prehrávajte kolekciu diskov CD alebo digitálnu hudbu z USB
  • Streamujte cez bluetooth a WiFi (DLNA, AirPlay)
  • Na počúvanie stačí jediný dotyk zariadení s NFC
  • DSEE obnoví detaily a CLEARAUDIO + zlepší zreteľnosť
  • Ethernetový port na stabilné pripojenie k sieti
  • Diaľkové ovládanie cez mobilnú aplikáciu SongPal

Nie hocijaký zvuk

Bežné reproduktory majú papierové kužele, ktoré sa časom deformujú, čím sa zväčšuje skreslenie zvuku. Tu sú však reproduktory s membránou, vďaka čomu sú membrány pevnejšie, a dokážu udržať svoj tvar aj pod vysokým tlakom a vysokou rýchlosťou. Z toho vyplýva reprodukcia pri vysokej hlasitosti bez toho, aby sa nejako zhoršila kvalita zvuku. Dunivé basové tóny podporujú dva pasívne žiariče, ktoré umelo vytvárajú v skrini priestor, kde sa bude môcť zvuk naplno rozvinúť. Preto môžete očakávať aj od tak malého zariadenia výnimočný zvuk.

Dvere otvorené

Hi-Fi zariadenie ponúka celý rad možností, ako hudbu prehrávať. S WiFi a bluetooth možno hudbu streamovať priamo z telefónu, tabletu alebo notebooku, kde môže byť zdrojom jedna z hudobných online služieb ponúkajúca tisíce interpretov a ich albumov. Vďaka univerzálnemu protokolu na zdieľanie ľahko prenesiete obľúbené skladby zo zariadenia podporujúce DLNA, kam sa počítajú aj domáce NAS, herné konzoly a iné. Rodina produktov Apple má potom k dispozícii špeciálne AirPlay.

 

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera FM

Základné parametre

Výkon 40 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 385 mm
Výška prehrávača 178 mm
Hĺbka prehrávača 81 mm
Kód:  GS580d4x7
Produktové číslo:  CMTX7CDW.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14