Obnoviť stránku

Sony CDX-G1201U

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony CDX-G1201U

Sony CDX-G1201U je autorádio s veľkosťou 1 DIN a jantárovým podsvietením. Okrem zabudovaného prehrávača CD diskov vám bude k dispozícii USB port kompatibilný s technológiou Android Open Accessory 2.0, vďaka ktorej môžete ľahko prechádzať všetku hudbu uloženú vo vašom telefóne s Androidom. Výhodou je možnosť jednoduchého výberu pomocou displeja vášho telefónu. Prostredníctvom USB konektora môžete tiež prehrávať hudbu z flashdisku. Nechýba ani klasický AUX IN. Skvelú atmosféru pri jazde dotvára dynamicky sa meniace podsvietenie podľa dynamiky skladby.

 

Kľúčové vlastnosti autorádia Sony CDX-G1201U

  • 4× 55 W
  • Dynamické zdôraznenie basov vďaka funkcii EXTRA BASS
  • Prehráva hudbu z ľubovoľnej aplikácie na telefóne s Androidom
  • Nastaviteľný 10-pásmový ekvalizér s režimom karaoke
  • Odnímateľný predný panel

Špičkové autorádio s mnohými funkciami

Autorádio CDX-G1201U taktiež ponúka množstvo praktických funkcií. napr. režim „Extra Bass“, ktorý aktivujete stlačením príslušného tlačidla, dodá vašej hudbe extra silné basy. Veľmi radi využijete aj služby 10-pásmového grafického ekvalizéra, s ktorým si svoju obľúbenú hudbu prispôsobíte podľa svojich požiadaviek. Využiť teda môžete niektorú z 10 predvolieb, vrátane karaoke režimu stišujúceho rozhlasové stanice.
Tento model umožňuje u kompatibilných vozidiel využívať ovládanie na volante. Autorádio je totiž vybavené konfigurovateľným vstupom. LCD displej s technológiou Vertical aligment v kombinácii so širokým pozorovacím uhlom a až 5× vyšším kontrastom sľubuje skvelú čitateľnosť v každej situácii. Sony CDX-G1201U tiež podporuje prehrávanie súborov FLAC. Vstavaný zosilňovač dosahuje výkon až 55 W.

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika CD
Konektory USB, AUX/Line IN

Výbava a funkcie

Vlastnosti RDS, Odnímateľný predný panel
Funkcie Podpora Android zariadení, Bass boost
Podporované formáty MP3, FLAC, WMA

Rádio

Tunery AM, FM

Výkon

Výkon zosilňovača 4×55 W

Rozmery

Veľkosť rádia 1 DIN
Šírka 178 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 177 mm
Kód:  JW906u7c
Produktové číslo:  CDXG1201U.EUR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04