Obnoviť stránku

Sony CDX-G1100

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony CDX-G1100

Ste priaznivci rýchlej jazdy vašim vozidlom, pri ktorej sa nechávate unášať zvukmi a tónmi obľúbenej hudby vychádzajúcej z útrob vášho automobilu? Nemôžete nájsť zariadenie, ktoré by ukojilo vašu túžbu po kvalitnom počúvaní prepracovaných tónov? Nechajte sa uniesť zvukovým prejavom autorádia od spoločnosti Sony. Doprajte si ničím nerušené počúvanie vašich obľúbených tónov a vychutnejte si jazdu ako nikdy pred tým.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť prehrávať hudbu z CD či USB
  • Odnímateľný panel
  • Moderný a čistý dizajn
  • Veľmi jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Pripojenie hudobných prehrávačov a smartfónov so systémom Android
  • Mega Bass pre dôrazné basy
  • Farebné podsvietenie

Zvuk, ktorý vás nenechá v kľude

Hlavnou charakteristikou autorádia je jeho veľmi jednoduchý, čistý a moderný dizajn, ktorý dokáže uchvátiť hneď na prvý pohľad. Veľký LCD displej na prednej strane prehledne vyobrazuje všetko potrebné a vy tak hneď máte prehľad o prehrávanej skladbe alebo počúvanej rádiovej stanici. Všetko je patrične doplnené čiernou kostrou a atraktívnym červeným podsvietením. Písmo na všetkých spínačoch je dobre čitateľné a ovládanie tak veľmi jednoduché a intuitívne. Na prednej straně zariadenia sa nachádza USB vstup a miesto na vloženie CD. Ďalej sa budete tešiť z možnosti pripojenia subwooferu, ktorý rozochveje vnútorné priestory vozidla. 

Podpora Android zariadenia

Zariadenie plne podporuje hudbu vo formáte MP3, WMA, AAC a ďalej ID3 tagy. Rádio komunikuje so všetkými smartfónmi využívajúcimi systém Android. S výkonom štyrikrát 55 W a funkciou Mega Bass sa môžete tešiť na naozaj dokonalý hudobný prednes vyznačujúci sa ostrými výškami a prepracovanými basmi. 

Doplňujúce informácie:
Rozmery:
178 × 50 × 177 mm
Hmotnosť:
1,2 kg

 

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika CD
Konektory USB, AUX/Line IN

Výbava a funkcie

Vlastnosti RDS, Odnímateľný predný panel
Funkcie Podpora Android zariadení, Bass boost
Podporované formáty MP3, WMA

Rádio

Tunery FM

Výkon

Výkon zosilňovača 4×55 W

Rozmery

Veľkosť rádia 1 DIN
Šírka 178 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 177 mm
Kód:  JW906u6v
Produktové číslo:  CDXG1100U.EUR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12