Obnoviť stránku

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH50 White

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH50 White

Pomocou stereo bluetooth headsetu Sony SBH50 môžete hovoriť so svojimi známymi i za jazdy autom, Na motorke alebo na bicykli, počúvať FM rádio alebo vašu obľúbenú hudbu. Stačí prepojiť mobil s headsetom pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 3.0. Headset je vybavený OLED displejom s rozlíšením 128 x 36 bodov, FM rádiom s RDS, ľahko prístupnými tlačidlami pre hudbu a hovory a je tak vhodný k vášmu aktívnemu životnému štýlu. Batéria vydrží až 8 hodín hovoru a až 400 hodín v pohotovostnom režime.

Iste oceníte technológiu NFC (Near Field Communication) pre rýchle spárovanie a pripojenie k prístrojom kompatibilným s NFC. Sony SBH50 je kompatibilná so všetkými telefónmi, hudobnými prehrávačmi, tablety a ďalšími prístrojmi s bluetooth technológiou. Listujte svojimi kontakty, prejdite notifikácia, prečítajte si správy na ľahko čitateľnom OLED displeji, bez toho aby ste museli vyťahovať telefón z vrecka.

Doplňujúce informácie:

Konektivita:
Bluetooth 3.0
Multi-point (spárovanie s viacerými zariadeniami naraz)
NFC
microUSB pre dobíjanie
3,5 mm jack konektor

Bluetooth profily:
HFP v1.6 (HD ready), A2DP v1.2, AVRCP v1.4

Batérie:
pohotovostná doba až 400 hodín, doba hovoru až 8 hodín, batéria 115 mAh

Kompatibilita:
s väčšinou smartphonov, tabletov a počítačov podporujúcich Bluetooth

Kód:  RO992d9
Produktové číslo:  1271-2929
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08