Obnoviť stránku

Sony BDV-N5200WB

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony BDV-N5200WB


Premietanie obrazu vášho mobilu na obrazovke Sony BDV-N5200WB

Ak máte smart zariadenie s technológiou NFC, tak vám bude stačiť dotknúť sa domáceho kina Sony Sony BDV-N5200WB a premietnuť si tak všetok obsah na veľkej obrazovke.


Priestorový zvuk

Domáce kino Sony disponuje priestorovým zvukom s vysokým rozlíšením. Vďaka nemu si budete pripadať ako v kine, a to, či už sledujete seriály, filmy alebo streamujete online. Celý priestor bude naplnený bohatým a plným zvukom.


Parádny zvuk domáceho kina Sony BDV-N5200WB

Zvuk domáceho kina Sony BDV-N5200WB môžete nastaviť na rôzne režimy, ktoré ešte zlepšia váš zážitok z momentálne sledovaného obsahu. V režime Futbal Live počujete burácajúci dav, ako by ste tam boli s nimi. V režime Digital Music Arena domáce kino vytvorí akustiku londýnskej O2 arény u vás doma.


Vstavaná WiFi

Domáce kino Sony BDV-N5200WB disponuje vstavanou WiFi, takže sa môžete bez problémov pripojiť do bezdrôtovej siete a surfovať na internete alebo používať rôzne aplikácie. 


Skvelý obraz domáceho kina

Prehrávač 3D Blu-ray Disc vám dopraje najvyššiu kvalitu obrazu všetkých filmov. Môžete si prehrávať svoju kolekciu DVD a užívať si kvalitu obrazu domáceho kina povýšenú takmer na HD. Filmy Blu-ray a 3D Blu-ray si dokonca užijete v strhujúcom Full HD rozlíšení.


Webový prehliadač

Na televízore si môžete ihneď prezrieť, čo je nové. Budete mať okamžitý prístup k filmom, hudbe alebo obsahu služby Catch-up TV. Môžete si prejsť výber najrôznejších kanálov, alebo si pustiť svoju obľúbenú muziku.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy 5.1
Aktívne/pasívne Aktívne (samostatné)
Mechanika CD, DVD, Blu-Ray
Vlastnosti a funkcie Bezdrátový prenos hudby

Charakteristika

Pripojenie

Technológia WiFi, Bluetooth
Vstupy HDMI
Výstupy HDMI

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory Káblové
Subwoofer Káblové
Kód:  GS551b
Produktové číslo:  BDVN5200WB.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02