Obnoviť stránku

Sony BDV-E370

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony BDV-E370

Domáce kino v čiernom prevedení, ktoré v sebe kombinuje Blu-ray/DVD/CD prehrávač a FM tuner s 20 predvoľbami. Sada reproduktorov 5.1 poskytne celkový výkon 850 W. Jedinečná technológia S-Force Front Surround pokryje zvukom celý váš izbu tak, že si budete vychutnávať zvuk zodpovedajúce priestorovému zvuku v konfigurácii 7.1 zo systému piatich reproduktorov, bez toho aby ste potrebovali ďalšie reproduktory.
Prehrávač optických diskov je pripravený na všetky bežne používané médiá a poradí si iz 3D video obsahom, ktorý bude prepúšťať cez poslednú verziu HDMI rozhrania 1.4. Veľmi poteší funkcia zvyšujúcich rozlíšenie u štandardných DVD diskov. Produkovaný zvuk zo štvorice mikrosatelitních reproduktorov a jedného dreveného subwoofera bude v réžii 24bitového digitálneho zosilňovača s podporou niekoľkých pokročilých audio dekodérov, ako je Dolby TrueHD alebo DTS-HD Master Audio. Nechýba technológia xv Colour, Deep Color a 24p True Cinema starajúci sa o vynikajúcu kvalitu obrazu.
Medzi audio/video výstupy nájdete aj USB konektor, ktorý ponúkne mnohé využitia. Domáce kino je WiFi ready, čo znamená, že v prípade zakúpenia voliteľného USB WiFi adaptéra budete môcť využívať funkcie BRAVIA Internet a mať tak prístup o online obsahu a službám. USB vstup je tiež možné využiť pre pripojenie dátových úložísk či mobilných prehrávačov vrátane Apple iPod. Pri prehrávaní audio obsahu potom iste oceníte zaujímavú funkciu Portable Audio Enhancer, ktorá zvyšuje kvalitu komprimovaných hudobných formátov ako je napr obľúbený MP3. Jednoduchú obsluhu celého systému garantuje grafické používateľské rozhranie Xross Media Bar.
Parametre a špecifikácie:
Systém:
5.1
Výstupný výkon:
850 W
Digitálny zosilňovač:
24bitový
Funkcia:
BD/DVD/CD prehrávač
Tuner FM
Audio dekodéry:
LPCM (2/5.1/7.1 kanálov)
Dolby Digital
Dolby Digital Plus
Dolby Prologic II
Dolby TrueHD
DTS 94/24
DTS Neo: 6
DTS-ES (Discrete 6.1)
DTS-ES (Matrix 6.1)
DTS-HD HR/MA/lbr
Rozhranie:
Konektory 5.1 zvuku
1x linkový audio vstup (analógový)
1x linkový optický audio vstup
1x linkový koaxiálny audio vstup
1x kompozitný video výstup
1x komponentný video výstup
1x HDMI
2x USB
Rozmery:
513 x 406 x 505 mm
Hmotnosť:
16 kg
Farebné prevedenie:
Čierne
Dodávané príslušenstvo:
Diaľkový ovládač
Kód:  GS526
Produktové číslo:  BDVE370.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03