Obnoviť stránku

Sony BDP-S4500

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony BDP-S4500

Firma Sony už desiatky rokov vyrába a vylepšuje zariadenia, ktoré svojim užívateľom poskytujú unikátny komfort, inovatívne funkcie a dokonalé preniknutie do sveta audiovizuálnej zábavy. A keďže svetu vládne vysoké rozlíšenie plnej dosiaľ nevídaných detailov spoločne s 3D projekciou, Sony nezostalo pozadu a predstavuje Blu-Ray prehrávač Sony BDP-S4500.

Vžite sa do obrazu

Vaša domácnosť bude preniknutá zvuky, farbami, emóciami a náladami. Ste milovníkmi nevšedných relácií na najväčšom video portáli sveta Youtube? S týmto jedinečným Blu-ray prehrávačom s podporou webového prehliadača žiadny problém. Zažite svižný stream médií bez zbytočných prerušovania a v oveľa lepšej vizuálnej kvalite.

Vžite sa do obrazu

Okrem plynulého prehranie a zvyšovanie rozlíšenie má prehrávač ďalší obrovský tromf v rukáve - dokáže previesť 2D obsah do simulovaného 3D, pričom zvýrazní aj doteraz nevidené obrazové detaily. To v kombinácii s jeho schopnosťou prehrať akýkoľvek 3D obsah vo Full HD vedie opäť k logickému vyústeniu - vyššej kvalite diváckeho zážitku, kedy sa zmyje rozdiel medzi obrazom a vaším izbou. Samozrejmosťou je tiež podpora štandardu DLNA, ktorý umožní priamy stream zo všetkých vašich podporovaných zariadení a ďalej Dolby TrueHD a DTS-HD.

Nádherné farby vám zaistí systém TRILUMINOS. Vďaka tomuto patentovanému riešenie bude obraz váš obraz plný krásne živých farieb, zosilnenie červenej, vodné modro a smaragdovo zelené oživia váš obraz a sledovanie morskej hladiny, či krajiny sa bude neuveriteľne prirodzené a pestré.

Kľúčové vlastnosti

  • 3D FullHD s možnosťou upscale pre pohlcujúci zážitok
  • Prevod 2D obsahu na 3D
  • Ovládanie pomocou smartfónu s aplikáciou TV sideview
  • DLNA zaisťujúce priamy stream z podporovaných zariadení
  • Živé farby vďaka jedinečnej funkcii TRILUMINOS
  • Pohodlné prehrávanie USB médií

Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Prehráva BD-ROM, BD-R / BD-RE, DVD-ROM, DVD-R / DVD-RW, DVD + R / DVD + RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R / CD-RW
Podpora formátov: Foto - JPEG / GIF / PNG / MPO; Video - XviD / WMV9 / AVCHD / MPEG-1 / MPEG-2 / MPEG-4 / Motion JPG / VC1; Audio - mp3 / AAC / WMA9 Standard / LPCM / Flac /, T
USB plug and play
TV Sideview
TRILUMINOS
Detský zámok
Rodičovská kontrola
Fotoprezentácie s hudobným sprievodom (CD, USB)

Konektory:
Výstup HDMI
Digitálny koaxiálny výstup
LAN (100BASE-TX)
Konektor USB

Napájanie:
Prevádzková spotreba: 9,5 W

Rozmery:
230 × 39 × 194 mm

Hmotnosť:
0,8 kg

Kód:  GS500s6
Produktové číslo:  BDPS4500B.EC1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19