Obnoviť stránku

Sony BD-RE 50GB, 1ks v krabičke

4,5 50 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony BD-RE 50GB, 1ks v krabičke

Prepisovateľné vysokokapacitné Blu-Ray médium formátu BD-RE (Blu-ray Disc rewritable) značky Sony s kapacitou 50 GB. Disk je vhodný najmä na ukladanie video alebo audio záznamov vo vysokej kvalite a na zálohovanie veľkých objemov dát.
Technológia Blu-Ray je nástupcom DVD médií a umožňuje uložiť na disk až 50 GB dát pri použití dvojvrstvového média. Pre zápis je použitý špeciálny modrý laser s vlnovou dĺžkou 405 nm, podľa ktorého sa aj táto technológia volá. Záznamová vrstva média sa nachádza iba 0,1 mm pod povrchom a proti jej prípadnému poškodeniu je na disk pridaná tenká povrchová vrstva s veľmi vysokou odolnosťou. Niektoré disky sú navyše vybavené kartridžom, ktorý zabraňuje priamemu kontaktu s diskom.
Parametre a špecifikácia:
Balenie:
Typ: krabičkaVyhotovenie: Dual LayerPočet médií: 1 kus
Formát:
BD-RE (Blu-ray Disc rewritable)
Kapacita:
50 GB
Rýchlosť zápisu:
Až 2x (až 72 Mbit/s)
Životnosť záznamu:
Až 30 rokov
Materiál:
Polykarbonát
Rozmery:
12 cm (priemer)

Kód:  GN996b
Produktové číslo:  BNE50B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06