Obnoviť stránku

Sony Alpha A7C + FE 28–60 mm f/4 – 5,6 čierny+ Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Alpha A7C + FE 28–60 mm f/4 – 5,6 čierny+ Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT

Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + FE 28–60 mm f/4 – 5,6 čierny+ Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT Príslušenstvo

Krásne fotografie a videá vám umožní robiť digitálna bezzrkadlovka Sony Alpha A7C + FE 28–60 mm f/4 – 5,6 čierny+ Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT. V jej tele objavíte CMOS snímač s veľkosťou Full Frame. Vďaka tomu sa dočkáte precíznych fotografií a videí s rozlíšením 4K. Celkové rozlíšenie snímača dosahuje 24,2 Mpx s pomerom strán 16:9. Jednoduché prepínanie funkcií a zmenu nastavení urobíte pomocou ovládacích prvkov na 3" dotykovom vyklápacom displeji. Elegantne tak môžete nielen vlogovať, ale aj napr. robiť obľúbené selfie. Obrazovku je možné jednoduchým pohybom preklopiť a nastaviť si ju, ako potrebujete. Využite technológiu Live view na to, aby ste videli na displeji svet ako s hľadáčikom. Všetky dáta z fotoaparátu sa uložia na pamäťovú kartu typu SD, SDHC a SDXC. O nevyhnutnú dodávku energie pri fotografovaní sa stará akumulátor s objemom 2280 mAh. Na jedno plné nabitie zaobstaráte až 740 fotografií. Medzi veľké výhody sa radí prítomnosť funkcie optickej stabilizácie obrazu. Na vysvetlenie, ide o proces vyrovnávania obrazu v reálnom čase. Zaisťuje to inštalovaný gyroskopický senzor. Rozlúčite sa tak s rozmazanými snímkami aj roztraseným videom, a to bez straty kvality.

Dôležité prednosti digitálnej bezzrkadlovky Sony Alpha A7C + FE 28–60 mm f/4 – 5,6 čierny+ Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT

  • Digitálny fotoaparát SONY tvorí snímač CMOS
  • Náhľad na fotografovaný objekt či situáciu vám ponúkne elektronický hľadáčik
  • Fotoaparát SONY disponuje rozlíšením 24,2 Mpx
  • Dotykový výklopný displej s uhlopriečkou 3"
  • Optická stabilizácia dovolí mať obraz bez otrasov a rozmazania
  • Od teraz budete môcť natáčať videá s 4K rozlíšením
  • Digitálnej bezzrkadlovke dominuje čierna farba
  • Fotoaparát má odolnú konštrukciu
  • Na jedno nabitie akumulátora nafotíte až 740 snímok
Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + FE 28–60 mm f/4 – 5,6 čierny+ Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT Vlastnosti/technológia
Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + FE 28–60 mm f/4 – 5,6 čierny+ Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT Príslušenstvo

Konštrukcia digitálnej bezzrkadlovky SONY

Vďaka svojim minimalistickým rozmerom, ktoré sú 12,4 × 7,1 × 6 cm, sa fotoaparát hodí vášnivým cestovateľom. Všade si ho môžete vziať, keďže nie je ťažký - váži len 509 g. Celkový dizajn ovplyvňuje čierna farba. Chváli sa pevným vyhotovením, čo využijete pri jej používaní v prírode. Na prednej strane nájdete bajonet s elektronickými kontaktmi na pripevnenie objektívov. Okrem ovládacích prvkov sa na konštrukcii digitálneho fotoaparátu stretnete aj s displejom a elektronickým hľadáčikom. Potešia vás tiež špeciálne sánky na pripevnenie prídavných zariadení. Digitálny fotoaparát dostal statívový závit, ktorý môžete použiť na nasadenie na gimbal, statív či ďalšie pomôcky. V balení sa navyše nachádza objektív a externý mikrofón.

Pripojenie a formáty bezzrkadlovky SONY

Na záznam videí využíva zrkadlovka video kodek H,264/MPEG-4 AVC, ten spôsobí zmenšenie objemu videa bez markantnej straty kvality. Fotografie sa potom ukladajú aj vo formáte RAW; takýto formát sa dovoľuje s výtvorom ešte viac vyhrať pri úpravách na počítači. Posielajte snímky jednoducho cez Bluetooth a WiFi. Bezzrkadlovka umožňuje komunikáciu cez klasický kábel typu USB. Pre náročnejších používateľov je k dispozícii konektor pre prídavný mikrofón. Ak ide o grafické výstupy, je tento model vybavený konektormi micro HDMI.

Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + FE 28–60 mm f/4 – 5,6 čierny+ Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT Zadná strana
Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + FE 28–60 mm f/4 – 5,6 čierny+ Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT Vlastnosti/technológia

Čo ďalšie vám ponúkne fotoaparát Sony Alpha A7C + FE 28–60 mm f/4 – 5,6 čierny+ Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT?

Najvyššie ISO fotoaparátu SONY je 204800. Ak chcete natáčať video, dostanete sa až na 30 FPS s rozlíšením 4K. Fotoaparát ponúkne aj snímanie sekvencií s rýchlosťou 10 fotiek/s. Na individuálne prispôsobenie jednotlivým scénam môžete manipulovať s časom uzávierky od 1/8000 do 30 s. Natočené videá ponúkajú stereo ozvučenie.

Perfektne zaostrené fotky s objektívom fotoaparátu SONY

Pokiaľ si zaobstaráte tento kompaktný fotoaparát, v balení nájdete aj objektív. Ten je pripravený svojím rozptylom ohniskových vzdialeností na približovanie a odďaľovanie. Zoom objektívu pokrýva 28 až 60 mm, takže ho môžete použiť, ak budete fotografovať napríklad reportáž, krajinu, architektúru alebo portrét. Optický zoom vám umožní akýkoľvek objekt zväčšiť až . Fotoaparát je vyrobený so svetelnosťou v rozpätí f/4 až f/5,6, čo závisí na zvolenom ohnisku. Maximálna clona je limitovaná na 32. Zaostrenie prebehne bez problému na objekty vzdialené aspoň 30 cm.

Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + FE 28–60 mm f/4 – 5,6 čierny+ Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT Príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,4 cm
Výška 7,1 cm
Hĺbka 6 cm
Hmotnosť 509 g

Farba

Farba Čierna

Typ a funkcie

Typ Bezzrkadlovka
Vlastnosti Statívový závit, Sánky na blesk, Odolné vyhotovenie, Vhodné na video

Snímač

Veľkosť snímača Full Frame
Maximálne ISO 204 800

Video

Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Optická stabilizácia objektívu Nie
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/4
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/5,6
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť 30 cm
Optický zoom 2 ×
Bajonet Sony E

Objektív 2

Objektív Bez 2. objektívu

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný, Dotykový, Živý náhľad (Live View)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Označenie akumulátora Sony NP-FZ100
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 740 snímok
Kapacita batérie 2 280 mAh

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth, Bezdrôtové rozhranie NFC
Audio/Video Micro HDMI, Externý mikrofón, Jack 3,5 mm

Obsah balenia

Obsah balenia Objektív, Externý mikrofón
Počet objektívov 1
Kód:  OS0821i4BN1
Produktové číslo:  Bundle
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03