Obnoviť stránku

Sony Alpha A6300 + objektív 16-50 mm

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Alpha A6300 + objektív 16-50 mm

Hmotnosť fotoaparátu: 404 g
Kompaktná odolná bezzrkadlovka

Parametre tohto tovaru
                                   

Obrazový snímač:

CMOS Exmor 24.2 Mpx

Uhlopriečka displeja:

3"

Veľkosť snímača:

APS-C (28,3 mm)

Ohnisková vzdialenosť

16-55 mm

 
                                   

Maximálna ISO:

51 200

Maximálne rozlíšenie videa:

4K (3 840 × 2 160)

Výdrž batérie:

400 snímok

Pokročilé funkcie:

Sánky pre blesk, Výmenné objektívy

Digitálna bezzrkadlovka s rýchlym zaostrením

Vynikajúca rýchlosť, odozva a kvalita v kompaktnom tele

Najnovší model z radu fotoaparátov Sony Alpha zaujme predovšetkým unikátnym systémom ostrenia 4D Focus a hybridným 24 Mpx snímačom, ktorý je osadený 425 diódami analyzujúcimi fázový posun. Výsledkom je vynikajúca rýchlosť, odozva a kvalita snímok s minimálnym šumom. Okrem úžasných fotografií vyhotovíte aj profesionálne videosekvencie vo vysokom 4K rozlíšení alebo spomalené zábery rýchlych akcií s frekvenciou 120 sn./s. v rozlíšení Full HD.

Procesor BIONZ X

Výkonný procesor BIONZ X

So špičkovým obrazovým procesorom BIONZ X, ktorý spolupracuje s hybridným 24,2 Mpx snímačom, zaobstaráte dokonale jasné a detailné zábery s nízkou úrovňou šumu. Vďaka inovatívnemu spodnému medenému vinutiu a obvodom zlepšujúcim efektivitu zachytenia svetla je rozsah citlivosti snímača zvýšený na hodnotu ISO 51 200 s minimálnym množstvo šumu.

4D Focus

Zaostrené rýchlosťou svetla

Digitálne bezzrkadlovky Alpha 6300 sa pýšia najrýchlejším automatickým zaostrovaním na svete, ktorého hodnota za ideálnych podmienok je len 0,05 sekundy. Vďaka tomu s úplnou presnosťou zachytíte rýchlo sa pohybujúce zvieratá, šantiace deti, športovcov alebo premenlivú prírodnú scenériu. Všetko v mimoriadne výnimočnej kvalite a ostrosti.


Objektív Sony 16-50 mm

Súčasťou tejto súpravy je kvalitný objektív Sony 16-50 mm OSS SEL, ktorý sa vyznačuje kompaktnými rozmermi a špeciálnou zasúvacou konštrukciou, vďaka ktorej jeho hrúbka je necelé tri centimetre. Objektív je vybavený motorickým pohonom zoomu a optickým stabilizátorom obrazu, ktorý sa postará o ostré snímky aj za zhoršených svetelných podmienok. Ohnisková vzdialenosť 16-50 mm je ideálna pre fotografovanie prírody a architektúry.


Výklopný displej

Odolné horčíkové telo s vynikajúcou ergonómiou

Vďaka telu z horčíkovej zliatiny je fotoaparát Sony Alpha a6300 ľahký a zároveň maximálne odolný, takže je vhodný aj do náročných podmienok. Pevné uchopenie fotoaparátu umožňuje ergonomický grip. Na použitie veľkých a ťažkých objektívov je k dispozícii robustný bajonet, ktorý zabezpečí ich dlhé a spoľahlivé fungovanie. Pre snímanie z rôznych uhlov určite oceníte výklopný LCD displej s uhlopriečkou 3", ktorý je možné nakloniť 90° smerom nahor a 45° smerom nadol.

Súvislé snímanie

Uchovajte viac silných momentov

Na výber máte sériové fotografovanie so sledovaním AF/AE až do 11 sn./s alebo súvislé snímanie rýchlosťou 8 sn./s so živým náhľadom s minimálnym oneskorením displeja v elektronickom hľadáčiku alebo na LCD displeji. Teraz už vám neunikne žiadny dôležitý záber a o snímanej scéne vždy budete mať dokonalý prehľad.

XGA OLED Tru-Finder

Precízny elektronický hľadáčik

Fotoaparát je vybavený inovatívnym elektronickým hľadáčikom XGA OLED Tru-Finder, ktorý disponuje vysokým kontrastom a rozlíšením, vďaka čomu poskytne skvelé náhľady snímok. V režime s vysokou obnovovacou frekvenciou (120 sn./s) umožní jednoduchšie sledovanie rýchlo sa pohybujúcich objektov.

Nahrávanie videa v 4K rozlíšení

Nahrávanie videa v 4K rozlíšení

Okrem fotografovania Alpha 6300 umožní tiež nahrávanie videa vo vysokom Ultra HD rozlíšení 4K. K dispozícii je rad funkcií, ktoré vašim nahrávkam dodávajú profesionálny vzhľad. Pre dychberúce spomalené videá môžete nahrávať vo formáte Full HD pri vysokej frekvencii 120 sn./s a zaobstarať tak 4×/5× spomalené zábery rýchlych akcií.

Rýchly autofocus

Rýchly hybridný autofocus pre videozáznam

Oproti predchádzajúcemu modelu je dosiahnutá počas nahrávania dvojnásobná rýchlosť ostrenia, čo umožňuje záznam dokonale plynulých filmov s vynikajúcou kvalitou a ostrosťou. Vďaka nastaviteľnej rýchlosti automatického ostrenia a citlivosti sledovania AF budete môcť kreatívnejšie pracovať so zaostrením.



Bezdrôtové zdieľanie

Zdieľanie nikdy nebolo jednoduchšie

Pre jednoduché zdieľanie snímok je k dispozícii bezdrôtové prepojenie pomocou technológie Wi-Fi a NFC, prípadne QR kódov pre telefóny s podporou tejto funkcie. Vďaka bezdrôtovému prenosu sa výrazne uľahčí prenos dát medzi fotoaparátom a vašim mobilným zariadením, takže sa ihneď môžete o vydarené snímky podeliť s vašimi priateľmi či rodinou.

Aplikácia PlayMemories

Aplikácia PlayMemories

Aplikácia PlayMemories Mobile umožňuje jednoduchý bezdrôtový prenos fotografií z digitálneho fotoaparátu do vášho inteligentného telefónu alebo tabletu. Poslúži aj ako diaľkové ovládanie fotoaparátu a obohatí ho aj o veľa nových funkcií, ktoré rozšíria vaše fotografické obzory.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12 cm
Výška 6,69 cm
Hĺbka 4,88 cm
Hmotnosť 404 g

Farba

Farba Čierna

Typ a funkcie

Typ Bezzrkadlovka
Vlastnosti Statívový závit, Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk, Odolné vyhotovenie
Stabilizácia obrazu Bez stabilizácie

Snímač

Maximálne ISO 25 600

Video

Video kodek H.264/MPEG-4 AVC, AVCHD

Objektív

Optická stabilizácia objektívu Áno
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 24 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 75 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/3,5
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/5,6
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť 25 cm
Optický zoom 3,1 ×
Bajonet Sony E

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty 256 GB
Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC

Batéria

Označenie akumulátora Sony NP-FW50
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 400 snímok

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie NFC
Audio/Video Micro HDMI
Možnosť priamej tlače DPOF (Digital Print Order format)

Obsah balenia

Obsah balenia Napájací kábel/adaptér, Objektív, Krytka tela
Kód:  OS072i1k2
Produktové číslo:  ILCE6300LB.CEC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12