Obnoviť stránku

Sony Alpha 7 + objektív FE 50 mm f/1,8

4,8 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Alpha 7 + objektív FE 50 mm f/1,8

Hmotnosť fotoaparátu: 474 g
Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Parametre tohto tovaru

                

Snímač:

Plnoformátový 35 mm snímač CMOS Exmor

Rozlíšenie:

24,3 Mpx

Uhlopriečka displeja:

3"

Objektív:

Sony FE 50 mm f/1,8

                

Maximálne ISO:

25 600

Maximálne rozlíšenie videa:

Full HD (1 920 × 1 080)

Výdrž batérie:

340 snímok

Pokročilé funkcie:

Sánky pre blesk, výmenné objektívy, elektronický OLED hľadáčik, výklopný displej, RAW, NFC, WiFi

Posuňte fotografovanie na novú úroveň

Digitálna bezzrkadlovka Sony Alpha 7 je vybavená plnoformátovým 35 mm snímačom s vysokým rozlíšením 24,3 Mpx, ktorý sa ukrýva v kompaktnom odolnom tele z horčíkovej zliatiny s vynikajúcou ergonómiou. Špičkový snímač Exmor s vysokou kvalitou fotografií konkuruje profesionálnym digitálnym zrkadlovkám, pričom ponúka porovnateľný výkon pri zachovaní polovičnej veľkosti a veľmi nízkej hmotnosti. O rýchle spracovanie fotografií sa postará nový obrazový procesor BIONZ X a najpokročilejší systém automatického ostrenia, ktorý pri vytvorených snímkach zaručí vynikajúcu ostrosť, vernejšie vykreslené farby a pokročilú redukciu šumu.


Objektív Sony FE 50 mm f/1,8

Súčasťou sady je kompaktný vysokosvetelný objektív Sony s ohniskovou vzdialenosťou 50 mm, ktorý ponúka všestranné využitie ako v interiéri tak aj v exteriéri. Konštrukcia objektívu sa skladá zo 6 optických členov v 5 skupinách a minimálna zaostrovacia vzdialenosť je 45 cm.


Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Protiprachový systém

Ultrazvukové vibrácie efektívne odstraňujú prachové častice, ktoré zostávajú na obrazovom snímači. Vďaka antiprachovej úprave je pri výmene objektívu zabránené zaprášeniu snímača.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Univerzálna pätica

Alpha 7 je vybavená univerzálnou päticou s možnosťou inteligentného prenosu dát. Pätica umožňuje pripojenie rôzneho príslušenstva, ako sú externé blesky, mikrofóny a pod.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Volič režimov

Pootočením voliča rýchlo prepnete fotoaparát do automatického alebo manuálneho režimu. Na výber máte aj scénický režim, funkciu panoráma, užívateľské režimy alebo program pre nahrávanie videa.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Ovládanie expozície

Pomocou otočného voliča ľahko a rýchlo nastavíte optimálnu expozíciu podľa hladiny okolitého osvetlenia. Vďaka špeciálnemu ryhovaniu je zaistené pohodlné ovládanie palcom.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Hľadáčik Tru-Finder

Pokročilý elektronický hľadáčik XGA OLED Tru-Finder disponuje vysokým rozlíšením 1 024 × 768 px, ktoré sa postará o presné zobrazenie bokeh efektu a radu smart funkcií. 

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Prispôsobiteľné tlačidlá

Sony Alpha 7 ponúka 9 užívateľsky nastaviteľných tlačidiel, ktorým možno priradiť až 46 funkcií pre okamžitý prístup a rýchlejšie ovládanie fotoaparátu.


Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Dômyselné umiestnenie ovládacích prvkov

Už pri vývoji sa spoločnosť Sony zamerala na premyslené umiestnenie tlačidiel a ovládacích prvkov, aby bola obsluha fotoaparátu čo najpohodlnejšia a maximálne intuitívna. Navyše sú k dispozícii široké možnosti prispôsobenia používateľského rozhrania, takže vždy máte najpoužívanejšie funkcie na dosah.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Pokročilý autofocus

Alpha 7 disponuje najpokročilejšou funkciou automatického ostrenia, ktorá využíva fázové ostrenie so 117 bodmi. Pokročilé algoritmy využívajú technológiu na rozpoznanie objektu a sledujú jeho každý pohyb s väčšou presnosťou a rýchlosťou. Na výber máte z niekoľkých režimov ostrenia a k dispozícii je aj funkcia uzamknutia automatického ostrenia.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Možnosti pripojenia a nahrávania

Na bočnej strane sú umiestnené konektory na pripojenie mikrofónu, slúchadiel a nechýba ani multifunkčný HDMI port na prepojenie fotoaparátu so zobrazovacími zariadeniami. Ďalej sa tu nachádza tlačidlo na rýchle nahrávanie videozáznamu a slot na pamäťové karty typu SD a Memory Stick PRO/XC.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Automatické zaostrenie na oči

Pre perfektné portrétne fotografie je Sony Alpha 7 vybavená vylepšenú detekciu očí, ktorá sa zameriava na zreničky a aj pri malej hĺbke ostrosti dokáže precízne zaostriť tvár, ktorá je od objektívu čiastočne odvrátená.


Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Výklopný LCD displej

Výklopný displej s uhlopriečkou 7,5 cm a detailným rozlíšením 1,2 miliónov pixelov zaistí vynikajúcu kompozíciu a zhotovovanie originálnych snímok s netradičných uhlov.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Zadný ovládač

Praktický zadný otočný ovládač zabezpečí pohodlné nastavenie hodnoty funkcie jednoduchým pohybom palca.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Maximálne prispôsobenie

Fotoaparát ponúka nové užívateľské prostredie, ktoré si môžete maximálne prispôsobiť vašim potrebám, vďaka čomu bude snímanie a nastavenie funkcií oveľa rýchlejšie.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Záznam videa Full HD

Zaznamenávajte profesionálne videá pomocou plynulého obrazového formátu AVCHD s rýchlosťou 60 sn./s, alebo snímajte v režime 24p, ktorý prináša skutočný zážitok ako v kine.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Technológia NFC

Sony Alpha 7 disponuje bezdrôtovou technológiou NFC pre jednoduché prenášanie snímok do mobilného telefónu či tabletu a ich následné zdieľanie na sociálnych sieťach.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Funkcia Quick Navi

Ponuka Quick Navi zobrazuje všetky dôležité funkcie na jedinej obrazovke, čo umožní lepší prehľad o parametroch a možnosť ich rýchlejšieho nastavenia bez nutnosti prehľadávať menu fotoaparátu.


Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Presné zobrazenie

Elektronický hľadáčik Tru-Finder so 100 % pokrytím snímanej scény reprodukuje obraz priamo z obrazového snímača, takže vždy vidíte obraz presne tak, ako bude vyzerať po stlačení spúšte. 

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Zväčšenie zaostrenia

Preveďte dôležité úpravy ešte pred tým, než zhotovíte snímku. Elektronický hľadáčik Tru-Finder umožňuje priblížiť snímanú scénu, aby ste vždy získali dokonalú kontrolu nad výsledkom. 

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Kompozícia bez tápania

Vďaka pokročilému hľadáčiku Tru-Finder si môžete úpravy expozície zobraziť ešte pred fotografovaním a pritom stále sledovať snímaný objekt.

Sony Alpha 7 + objektív FE 50mm f/1,8

Funkcia Peaking

Funkcia Peaking farebne zvýrazní zaostrenie oblasti pre presnú kontrolu detailov. Citlivosť funkcie i farbu zvýraznenia možno nastaviť.


Bezdrôtový prenos snímok jediným dotykom

Pre rýchle prenášanie snímok do vášho mobilného zariadenia či notebooku je digitálna bezzrkadlovka Sony 7 vybavená bezdrôtovými technológiami WiFi a NFC, vďaka ktorým nemusíte prepájať fotoaparát káblom, pretože zábery ľahko presuniete jediným dotykom. 


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,69 cm
Výška 9,44 cm
Hĺbka 4,82 cm
Hmotnosť 474 g

Farba

Farba Čierna

Typ a funkcie

Typ Bezzrkadlovka
Vlastnosti Statívový závit, Výmenné objektívy, Sánky na blesk, Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť

Snímač

Veľkosť snímača Full Frame
Maximálne ISO 25 600

Video

Video kodek H.264/MPEG-4 AVC, AVCHD

Objektív

Typ objektívu Pevné ohnisko
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 50 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/1,8
Bajonet Sony E

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty 256 GB
Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Označenie akumulátora Sony NP-FW50
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 340 snímok

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie NFC
Audio/Video Mini HDMI

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Krytka objektívu, Krytka tela
Kód:  OS072i1ob
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03