Obnoviť stránku

Sony ActionCam HDR-AS200VR - Live-View Kit

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony ActionCam HDR-AS200VR - Live-View Kit

Sony ActionCamHDR-AS200VR - Live-View Kit
 

Perfektný objektív

Snímajte za zlých svetelných podmienok so snímačom CMOS Exmor R.V kombinácii s vyššou rýchlosťou paralelného spracovania signálu a rýchlejším prevodom signálu majú snímky širší dynamický rozsah a bohatšie prechody, čo zaisťuje prekreslené detaily a čistotu obrazu. Spoločnosť Sony vyvinula jedinečný procesor BIONZ X, ktorý ponúka prirodzenejšie detaily, realistickejšie snímky, bohatšiu farebnú škálu a nižšiu úroveň šumu pri robení fotografií aj videí.

Vždy ostrý obraz

Zachyťte úchvatné široké zábery vďaka 170° objektívu ZEISS Tessar alebo prepnite do 120° zobrazenia so stabilizátorom obrazu SteadyShot. Zabudovaný stereofónny mikrofón vám umožní zachytiť zvuky vášho dobrodružstva priestorovo a prirodzene. Pomocou snímania série snímok zachytíte rýchlu akciu.

Sony ActionCamHDR-AS200VR - Live-View Kit
 
Sony ActionCamHDR-AS200VR - Live-View Kit
 

Nabitá funkciami

Vďaka NFC a funkcii spustenia jedným dotykom možno dáta z videokamery Action Cam ľahko prenášať do smartfónu či tabletu so systémom Android/iOS. Potom ich jednoducho nahrávajte do sociálnych médií alebo na webové stránky a zdieľajte napínavé akcie s priateľmi a rodinou prostredníctvom WiFi. Funkcia prekrytia dát GPS číta údaje o rýchlosti. Do slotu pre pamäťovú kartu je možné vložiť pamäťové karty Memory Stick Micro a microSD/SDHC/SDXC. 

Live-View Kit

Nová kompaktná a ľahká akčná videokamera Sony ActionCam HDR-AS200 prichádza pripravená na všetky nástrahy filmárskeho remesla. S telom odolným proti striekajúcej vode si užijete natáčanie aj pri nepriazni počasia. Kamera sa dodáva v niekoľkých variantoch s rôznym príslušenstvom. Táto konkrétne obsahuje sadu na uchytenie na bicykel a vodeodolné puzdro.

Sony ActionCamHDR-AS200VR - Live-View Kit
 
 

Parametre a špecifikácia

Hlavný

Veľkosť snímača 1/2,3"
Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 8,8 Mpx
Optický zoom 1 ×

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Akumulátorové napájanie, GPS

Parametre videa

Ozvučenie videa Stereo

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC

Výstupy

Audio/Video HDMI, A/V (TV výstup)
Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi

Batéria

Typ napájania Akumulátor

Rozmery a hmotnosť

Šírka 2,42 cm
Výška 4,65 cm
Hĺbka 8,15 cm

Farba

Farba Biela
Kód:  OT170x7
Produktové číslo:  HDRAS200VR.CEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11