Obnoviť stránku

Sony ActionCam HDR-AS200VB - Bike Kit + PowerBank zadarmo

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony ActionCam HDR-AS200VB - Bike Kit + PowerBank zadarmo

 Sony ActionCamHDR-AS200VB - Bike Kit

perfektný objektív

Výnimočný dizajn snímača CMOS Exmor R presunul vedenia za oblasť zachytávajúce svetlo pre záznam, a tým sa výrazne zlepšila citlivosť a redukoval šum. V kombinácii s vyššou rýchlosťou paralelného spracovania signálu a rýchlejším prevodom signálu majú snímky širší dynamický rozsah a bohatší prechody, čo zaisťuje prekreslené detaily a čistotu obrazu. Spoločnosť Sony vyvinula jedinečný procesor BIONZ X, ktorý ponúka prirodzenejšie detaily, realistickejšie snímky, bohatší farebnú škálu a nižšiu úroveň šumu pri robení fotografií i videí.

Vždy ostrý obraz

Zachyťte úchvatné široké zábery vďaka 170 ° objektívu ZEISS Tessar. Alebo prepnite do 120 ° zobrazenia so stabilizátorom obrazu SteadyShot. Snímač odpočítava obrazové dáta z každého pixelu, čo u videa zabraňuje vzniku vzorkovanie, efektu moiré a farebných vád. S dokonalým zvukom môže byť skvelý film ešte lepšie; zabudovaný stereofónny mikrofón vám umožní zachytiť zvuky vášho dobrodružstva priestorovo a prirodzene. Pomocou snímanie série snímok zachytíte rýchlu akciu.

 Sony ActionCamHDR-AS200VB - Bike Kit
 Sony ActionCamHDR-AS200VB - Bike Kit

nabitá funkciami

Stačí videokameru Action Cam umiestniť na smartphone podporujúci technológiu NFC. Vďaka funkcii spustenia jedným dotykom možno dáta z videokamery Action Cam ľahko prenášať do smartphonu či tabletu so systémom Android / iOS. Potom ich jednoducho nahrávajte do sociálnych médií alebo na webové stránky a zdieľajte napínavé akcie s priateľmi a rodinou prostredníctvom Wi-Fi. Funkcia prekrytie dát GPS číta údaje o rýchlosti. Použite až päť videokamier naraz a získajte vzrušujúce zábery z podhledu alebo hore nohami. Do slotu pre pamäťovú kartu je možné vložiť pamäťové karty Memory Stick Micro a Micro SD / SDHC / SDXC.

Bike Kit

Nová kompaktná a ľahká akčné videokamera Sony ActionCam HDR-AS200 prichádza pripravená na všetky nástrahy filmárskeho remesla. S telom odolným proti striekajúcej vode si užijete natáčanie aj pri nepriazni počasia. Kamera sa dodáva v niekoľkých variantoch s rôznym príslušenstvom. Táto konkrétne obsahuje sadu na uchytenie na bicykel.

 Sony ActionCamHDR-AS200VB - Bike Kit

Parametre a špecifikácia

Kód:  OT170x6
Produktové číslo:  HDRAS200VB.CEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16