Obnoviť stránku

Sony ActionCam HDR-AS200V + podvodné puzdro

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony ActionCam HDR-AS200V + podvodné puzdro

 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro

perfektný objektív

Vďaka pokročilému snímaču CMOS Exmor R a videoprocesora BIONZ X získate úplne špičkové zábery. Za pomoci zvýšenej citlivosti na svetlo budú vaše zábery vždy perfektný a bez šumu aj za zlých svetelných podmienok. Natáčajte FullHD video alebo tvorte spomalené zábery vďaka možnosti zaznamenať až 240 snímok za sekundu. K spektakulárnom záberom vám dopomôže zaiste aj ostrý a širokouhlý objektív, ktorý je schopný obsiahnuť až 170 ° zorného poľa.

Vždy ostrý obraz

O pokojný obraz sa stará pokročilá digitálna stabilizácia obrazu SteadyShot, ktorá kompenzuje rôzne typy rozmazania. Stabilizácia proti otrasom príde vhod napríklad aj pri zázname živého koncertného vystúpenia. Nemenej dôležitá súčasť záznamu je aj zvuková zložka. V tomto prípade bude zaznamenaný stereofónny zvuk, pomocou dvojice špičkových mikrofónov na čelnej strane dosiahnete perfektný výsledok.

 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro
 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro

nabitá funkciami

Vďaka kombinácii technológií NFC a Wi-Fi môžete zdieľať svoje filmové diela jediným dotykom. S pomocou tabletu či telefónu môžete okamžite svoje diela publikovať online a sledovať odozvu divákov. Rozhranie kamery obsahuje aj základné editačné funkcie pre spomaľovanie, zrýchľovanie a strih videa. Príjemnou novinkou je možnosť vytvorenia video súboru s "prekrytie vrstvou" zobrazujúci GPS dáta.

Robustný vodeodolný plášť s držiakom na statív

Vďaka ochrannému plášťu je videokamera vodotesná do hĺbky 10 ma odolná proti nárazu. Naviac je odolná proti prachu a nečistotám, takže si poradí aj s blatom, snehom, dažďom alebo pieskom. Túto videokameru Action Cam možno aj pomocou priloženého adaptéru pripevniť k statívu.

 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro

Parametre a špecifikácia

Kód:  OT170x8
Produktové číslo:  HDRAS200V.CEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12