Obnoviť stránku

Sony ActionCam HDR-AS20

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony ActionCam HDR-AS20

Základom je kvalitný snímač

Outdoor kamera Sony vás prekvapí výbornými výsledkami aj pri zlých svetelných podmienkach. Výnimočné prevedenie snímača CMOS Exmor R presunulo vedenie za oblasť zachytávajúce svetlo pre fotografovanie, a tým sa výrazne zlepšila citlivosť a redukcia šumu. V kombinácii s vyššou rýchlosťou paralelného spracovania signálu a jeho rýchlejším prevodom vo výsledku znamená bohatšie prechody a širší dynamický rozsah. To všetko má za následok prekreslené detaily a nádherne čistý obraz.
Širokouhlý objektív ZEISS Vario Tessar 170 ° je zárukou úchvatných záberov. Nechýba ani možnosť prepnúť na bežnejší 120 ° záber. Táto optika je zárukou intenzívneho kontrastu, ostrosti bez oslnenia a odrazu, a to najmä vďaka pokročilému viacvrstvému poťahu. Nevyhnutnou súčasťou kvalitného videa je dokonalý zvuk. Vstavaný stereofónny mikrofón umožňuje zachytenie všetkého prirodzeného zvuku.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodotesné púzdro
  • Záznam vo Full HD rozlíšení
  • Stereo mikrofón
  • Elektronická stabilizácia obrazu
  • Veľká kapacita batérie
  • Pamäťové karty
  • Wi-Fi
  • Špičkový objektív

Nech už robíte čokoľvek, nikdy sa nepripravíte o cenný záznam akcie. Vďaka dodávanej batérii, ktorá postačí až na 150 minút prevádzky, zachytíte všetko, čo budete potrebovať. Štíhle prevedenie lepšie odoláva poveternostným vplyvom a tlaku vody, preto sa skvele hodí pre vonkajšie adrenalínové športy. Tenký profil zabezpečí, že sa kamera nikdy nedostane mimo os natáčania, ako je tomu u iných konkurenčných značiek. Samozrejmosťou, je jednoduchá ovládateľnosť, dokonca aj v rukaviciach pomocou tlačidiel.

Špičková stabilizácia


Ani výbava konektorov nezaostáva. Zdieľajte svoje zážitky na veľkej obrazovke televízora prostredníctvom kábla HDMI. Nechýba ani štandardné USB rozhranie alebo bezdrôtová technológia Wi-Fi pre diaľkové ovládanie, v ktorej je možné premeniť napr. váš chytrý telefón alebo tablet.
Elektronická stabilizácia SteadyShot zaručí nahrávky bez otrasov a nárazov. Snímače detegujú trasenie rúk a iné pohyby, ktoré potom stabilizácia kompenzuje pomocou vyhradenej vyrovnávacej oblasti snímača.
S podvodným režimom zachytíte prekrásne a prirodzene farebné snímky aj pod vodou. Vyváženie bielej pod vodou zabráni skresleniu zelenou farbou a zachováva modrú vody ako v skutočnosti. Nahrávky môžete ukladať na pamäťové karty microSD alebo Memory Stick Micro. Videá sú zaznamenávané v rozlíšení Full HD v režime 60p / 50p a rýchlosťou 28 Mb / s. Funkcia obráteného snímania je zvlášť praktická pri použití video kamery v obrátenej polohe.

Nakrúcajte kdekoľvek


Súčasťou dodávky je robustné vodeodolné púzdro s držiakom na statív, ktoré je vodotesné do hĺbky až 5 metrov a odolá pádu z výšky až 2,5 metra. Samozrejmosťou, je odolnosť proti prachu a nečistotám, takže si hravo poradí aj s blatom, snehom, dažďom alebo pieskom .
Obsah balenia:

  • Lepiaci držiak (VCT-AM1)
  • Kábel Micro USB
  • Užívateľská príručka
  • Dobíjacie batérie (NP-BX1)
  • Vodotesné púzdro (SPK-AS2)

Parametre a špecifikácia

Hlavný

Veľkosť snímača 1"
Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 11,9 Mpx

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Odolný materiál, Vodoodolnosť, Akumulátorové napájanie

Parametre videa

Ozvučenie videa Stereo

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro

Výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 2,45 h

Rozmery a hmotnosť

Šírka 2,45 cm
Výška 5,7 cm
Hĺbka 8,2 cm

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Obsah balenia USB kábel, Manuál, Puzdro, Držiak
Kód:  OT156i28
Produktové číslo:  HDRAS20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16