Obnoviť stránku

Sony 2.5" HDD 2 TB Čierny

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony 2.5" HDD 2 TB Čierny

Elegantné úložisko pre vaše dáta prichádza od Sony, v tenkom čiernom spracovaní, s hliníkovou povrchovou úpravou. Disk pripojíte pomocou rozhrania USB 3.0, ktoré v kombinácii so softvérom Data Transfer Accelerator poženie prenosové rýchlosti dát do najvyšších možných otáčok. Zábavu si jednoducho užijete vďaka možnosti priameho pripojenia nielen k počítaču, ale aj k prehrávačom Blu-Ray Disc a konzolám Sony PlayStation 3.
Kapacita disku činí rovné 2 TB a jeho platne sa otáčajú rýchlosťou 5 400 ot./min, čo je bežná rýchlosť pre 2,5" disky. Nižšie otáčky znamenajú menšiu energetickú náročnosť, takže nie je potrebné externé napájanie. Algoritmus AES využíva 256-bitové šifrovanie pre vaše dáta, ktoré môžete ochrániť aj proti krádeži a zneužitiu, pomocou vami zvoleného hesla. S týmto diskom získate aj softvér, ktorý sa postará o automatické zálohovanie obsahu disku.
Doplňujúce informácie:
Kompatibilita:
Microsoft Windows 7/Vista/XP
Mac OS X 10.04 a novšie
Systém súborov:
NTFS

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 14 mm (1,4 cm)
Výška 11,7 mm (1,17 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 310 g (0,31 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Externý
Kód:  JU300g
Produktové číslo:  HD-E2B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02