Obnoviť stránku

Sony 2.5" HDD 1TB Černý + 32GB USB Flash disk

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony 2.5" HDD 1TB Černý + 32GB USB Flash disk

Výhodný balíček od Sony obsahujúci externý pevný disk, ku ktorému je priložený aj flash disk ako darček. Elegantné hliníkové telo so štíhlym profilom ukrýva disk s kapacitou 1 TB formátu 2,5 ", takže ho pri prenášaní ľahko schováte napríklad aj do vrecka nohavíc. Vďaka nízkym energetickým nárokom si úložisko pre svoju prevádzku nevyžaduje externý zdroj a vystačí si s napájaním z pomocou USB kábla. Rýchle rozhranie pomocou USB 3.0 a softwarom pre urýchlenie dát si budete užívať naozaj rýchle prenosy dát.
Na disku nájdete Prednahraný nástroj pre šifrovanie dát pomocou 256-bitového algoritmu AES, Ktorý zabráni nezvaným osobám prístup k obsahu na disku. Vaše dáta nie sú ohrozené iba možnosťou scudzenia, a preto každý iste uvíta možnosť nastavenia plánu automatického zálohovania vďaka nástroju, ktorý je na disku už nahraný a stačí ho len spustiť. Na zálohovanie tých naozaj najdôležitejších dát môžete využiť aj priložený USB flash disk s kapacitou 32 GB, Ktorý nájdete v balení spolu s externým diskom.
Kompatibilita disku bola testovaná s mnohými rozličnými zariadeniami od spoločnosti Sony. Vďaka tomu si budete môcť vychutnať uložený multimediálny obsah s Blu-Ray prehrávači alebo s konzolami PlayStation, aby bolo nutné preformátovať disk na súborový systém typu FAT32. Zaručená funkčnosť disku je s operačnými systémami Windows XP a vyšší a Mac OS X 10.4 a novšie.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 80 mm (8 cm)
Výška 16 mm (1,6 cm)
Hĺbka 126 mm (12,6 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 230 g (0,23 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Externý
Kód:  JU300d3
Produktové číslo:  HDE1B-USBPROMO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04