Obnoviť stránku

Sonos Sub Mini biely

5 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
499 €

Sonos Sub Mini biely

Malý subwoofer Sonos Sub Mini urobí veľký dojem

Vytvárate audiosystém podľa svojich preferencií a zháňate dobre vyzerajúci, kompaktný ale aj napriek tomu výkonný subwoofer? Sonos Sub Mini je skvelým kandidátom pokiaľ chcete obohatiť menšie až stredne veľké miestnosti bohatými, čistými a vyváženými nízkymi tónmi. Vďaka subwooferu si ešte viac užijete sledovanie filmov, hranie hier alebo počúvanie hudby. O bezdrôtové spárovanie subwoofera Sonos s vaším zariadením a ďalšími súčasťami audiosystému sa stará WiFi pripojenie (5 GHz), takže odpadá starosť s nevzhľadným prepojením pomocou káblov – stačí iba jeden kábel na pripojeniesubwoofera k napájaniu. Sonos Sub Mini skvele zapadne do interiéru vďaka kompaktnému dizajnu a elegantnému zaoblenému vyhotoveniu.

Subwoofer Sonos Sub Mini a kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné a elegantné vyhotovenie v bielej farbe
  • Subwoofer ľahko prepojíte s ďalšími zariadeniami pomocou WiFi
  • Sonos Sub Mini disponuje duálnymi basovými meničmi
  • Proti sebe smerujúce meniče tvoria efekt odčítajúcej sa sily eliminujúcej skreslenie
  • Subwoofer jednoducho začleníte do vášho existujúceho audiosystému
  • Pomocou technológie ladenia Trueplay™ môžete prispôsobiť zvuk soundbaru vašej miestnosti (potreba zariadenia iOS)

Subwoofer Sonos sprostredkuje viac vzrušujúcich zážitkov z hudby aj filmov

Spárujte subwoofer Sonos Sub Mini so soundbarom Sonos Beam alebo Ray a užite si doposiaľ nepoznaný zážitok z počúvania. Vďaka bezdrôtovému WiFi pripojeniu v 5 GHz pásme sa zvyšuje rýchlosť prenosu zvuku. Vychutnajte si videá, filmy aj hry s vysokokvalitným zvukom, ktorý bude skvele synchronizovaný s dianím na obrazovke televízora pri spárovaní so soundbarom, alebo si užite hudbu vo vysokej kvalite po pripojení k reproduktorom.

Subwoofer Sonos Sub Mini má duálne basové meniče

Subwoofer Sonos Sub Mini má akusticky uzavretú ozvučnicu, v ktorej sú umiestnené dva basové meniče smerujúce proti sebe. Tie vytvárajú efekt vzájomne sa odčítajúcich síl, ktoré sa postarajú o účinnú elimináciu skreslenia. Pokročilé spracovanie subwoofera Sonos Sub Mini ešte vylepšuje basovú odozvu.

Vylaďte zvuk na mieru priestoru

Využite technológiu ladenia Trueplay™ a nechajte prispôsobiť basy akustike vašej miestnosti. Tie nebudú znieť príliš prenikavo ale ani mdlo, a to aj keď umiestnite subwoofer Sonos Sub Mini k stene. Pre fungovanie je potrebné využiť zariadenie s podporou iOS.

Subwoofer Sonos Sub Mini splynie s interiérom

Vďaka kompaktnému vyhotoveniu  a elegantnému zaoblenému dizajnu môžete Sonos Sub Mini postaviť kamkoľvek budete chcieť – postavte ho vedľa nábytku alebo schovajte pod stôl. K vášmu audiosystému pripojíte subwoofer Sonos Sub Mini bezdrôtovo pomocou WiFi, nemusíte tak riešiť, kde ho môžete postaviť aby dosiahli aj káble.

Subwoofer Sonos Sub Mini zapojíte, pridáte a môžete pustiť

Použite iba jediný kábel, otvorte v smartfóne aplikáciu a pripojte subwoofer Sonos Sub Mini k vášmu systému a doprajte si prekreslený a plnší zvuk. Ovládanie je úplne jednoduché, pretože napríklad hlasitosť subwoofera Sonos sa automaticky upraví podľa spárovaného soundbaru alebo reproduktora. Pokiaľ budete chcieť upraviť úroveň basov podľa svojho gusta, využite aplikáciu Sonos.

Subwoofer Sonos Sub vám pomôže vytvoriť svoj vlastný audiosystém

Subwoofer Sonos Sub Mini je ideálny na kombinovanie s ďalšími reproduktormi, aby ste vytvorili vlastný audiosystém tak, aby vám plne vyhovoval. Môžete si vychutnať počúvanie v celej domácnosti s možnosťou jednoduchej zmeny konfigurácie. Subwoofer Sonos Sub Mini je svojimi rozmermi ideálny pre malé až stredné veľké miestnosti a nízke alebo stredné úrovne hlasitosti.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Multiroom

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Streamovacie služby Spotify, Tidal, Apple Music
Ovládanie iOS, Android

Subwoofer

Typ subwoofera Pasívny

Rozmery subwoofera

Šírka 22,8 cm
Hĺbka 22,8 cm
Výška 30,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 6,75 kg

Určenie

Určenie K TV, Do štúdia

Farba

Farba Biela
Kód:  SON007e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SUBM1EU1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06