Obnoviť stránku

Sonos Era 300 White

4,8 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
499 €

Sonos Era 300 White


Reproduktory Sonos Era 300 – obklopia vás zvukom z každej strany

Úplne revolučný reproduktor Sonos ERA 300 ponúka všetko pre dokonalý pôžitok z výrazného priestorového zvuku s Dolby Atmos v každej domácnosti. Ponúka úplne inovatívny zvuk a dizajn a celá séria Era bola vyvinutá v spolupráci s poprednými umelcami a zvukovými inžiniermi. Prináša tak ďalšie úrovne pohlcujúceho počúvania s rozšírenou konektivitou a technológiou Trueplay. Okrem toho je Sonos ERA 300 vôbec prvýmreproduktorom skonštruovaným podľa nových štandardov zodpovedného dizajnu spoločnosti Sonos, ktorý zahŕňa napríklad dlhodobú prevádzkyschopnosť, energeticky úsporné technológie a použitie recyklovaných materiálov.

Originálny dizajn, ktorý má svoj zmysel

Aj keď je bezdrôtový reproduktor Sonos Era 300 pomerne kompaktný, ponúka šesť výkonných meničov, ktoré smerujú zvuk všetkými smermi – doľava, doprava, vpred a hore. Poskytuje revolučné zvukové podanie s Dolby Atmos a vytvára úplne nový spôsob, ako využiť audio zábavu a poslucháčov stavajú do stredu deja obľúbenej hudby a filmov. Konštrukcia inšpirovaná presýpacími hodinami má svoj dôvod. Každý uhol,proporcie a perforácia umožňujú lepší smer a rozptyl zvuku do každého kúta miestnosti, tým umožňuje úplne sa ponoriť do každého detailu skladby.

Bezkonkurenčný priestorový zvuk s Dolby Atmos

Spoločnosť Sonos intenzívne spolupracovala na starostlivom vylepšení reproduktora s poprednými umelcami a tvorcami, aby si koncový poslucháč mohol vychutnať zvuk v štúdiovej kvalite, ktorý navyše verne interpretuje zámer umelcov. Reproduktor Sonos Era 300 je prvým produktom tejto značky, ktorý keď použijete ako zadné reproduktory domáceho kina, poskytuje viackanálový priestorový zvuk. Ak ste naozajstný fanúšikfilmov, môžete spárovať dva reproduktory so soundbarom Arc alebo Beam (Gen 2) a vytvoriť tak špičkový zážitok Dolby Atmos, ktorý vás doslova vtiahne do deja. Reproduktor Sonos Era 300 disponuje integrovaným mikrofónom, vďaka ktorému zvuk optimalizuje technológia Trueplay pre jedinečnú akustiku priestoru - stačí aktivovať v aplikácii Sonos.



Reproduktory Sonos Era 300 podporujú hlasové ovládanie


Tešiť sa môžete aj na nové používateľské rozhranie, vrátane intuitívneho dotykového ovládania s novinkou v podobe kapacitného posuvníka hlasitosti. Prostredníctvom bluetoothu alebo wifi môžete bezdrôtovo streamovať všetok obsah, ktorý máte radi, a to bezprerušovania hovormi alebo oznámeniami. Prípadne môžete priamo káblom s adaptérom Sonos Line-In pripojiť ďalšie audio zariadenia ako napr. gramofón. Ďalej nechýba ani možnosť rýchleho ovládania hudby aplikáciou Sonos (Android a iOS) či Apple AirPlay 2. Reproduktor Sonos Era 300 disponuje integrovaným mikrofónom, vďaka ktorému optimalizuje technológia Trueplay zvuk pre jedinečnú akustiku priestoru - stačí aktivovať v aplikáciiSonos. 

Prémiový a udržateľný design


Nielen špičkový zvuk, ale aj udržateľnosť výrobku hralo dôležitú úlohu pri návrhu tohto reproduktora. Preto je Sonos Era 300 vyrobený z recyklovaného plastu (PCR) a zabalený v papieri zo 100 % udržateľných zdrojov.  Súčasne je reproduktor navrhnutý tak, aby v pohotovostnom režime spotrebovával minimum energie, k čomu pomáha nová pokročilá funkcia režimu spánku. Môžete sa tiež spoľahnúť, že reproduktor SonosEra 300 vydrží hrať dlhé roky a keďže pri výrobe došlo k obmedzeniu používania lepidiel a prednosť dostali skrutky, prípadná oprava a výmena chybných súčiastok nebude žiadny problém.

Kľúčové vlastnosti bluetoothového reproduktora Sonos Era 300, biely

  • Pre dokonalý priestorový zvuk s Dolby Atmos
  • Reproduktor Sonos Era 300 zahŕňa šesť výkonných meničov
  • Dizajn inšpirovaný presýpacími hodinami pre lepší rozptyl zvuku
  • Šesť digitálnych zosilňovačov triedy D presne naladených na jedinečnú akustickú architektúru reproduktora posilní zvukový zážitok
  • Ovládanie prostredníctvom mobilnej aplikácie Sonos, Apple AirPlay 2 alebo aplikáciami, ako napr. Spotify, Pandora a TIDAL
  • Technológia Trueplay pre dokonalý priestorový zvuk
  • Jednoduché streamovanie hudby bluetoothom alebo wifi
  • Dotykové ovládanie s kapacitným posuvníkom hlasitosti
  • Spolupracuje s hlasovým ovládaním Sonos a Amazon Alexa
  • Vyrobený z udržateľných materiálov
  • V režime “súkromia“ je možné vypnúť mikrofón a hlasového asistenta

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia USB-C
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.2

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S hlasovým asistentom, S mikrofónom
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos
Streamovacie služby Spotify, Tidal, Apple Music
Ovládanie iOS, Android

Rozmery soundbaru

Šírka 26 cm
Hĺbka 16,9 cm
Výška 18,9 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 4,47 kg

Určenie

Určenie K TV, Párty

Farba

Farba Biela
Kód:  SON003s6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E30G1EU1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12