Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sonos Era 100 black

4,8 27 hodnotení
264,90 €

Sonos Era 100 black


Akustika novej generácie, ktorá oživí vašu hudbu

Inteligentný reproduktor Sonos ERA 100 je podstatne vylepšenou verziou presláveného reproduktora Sonos One – ponúka totiž úplne inovatívny zvuk a dizajn. Celý rad Era bol vyvinutý v spolupráci s poprednými umelcami a zvukovými inžiniermi aprináša tak ďalšie úrovne pohlcujúceho počúvania s rozšírenou konektivitou a technológiou Trueplay. Okrem toho je bezdrôtový reproduktor Sonos ERA 100 vôbec prvým reproduktorom skonštruovaným podľa nových štandardov zodpovedného dizajnu spoločnosti Sonos, ktorý napríklad zahŕňa dlhodobú prevádzkyschopnosť, energeticky úspornétechnológie a použitie recyklovaných materiálov.

Reproduktor na Bluetooth Sonos Era 100 – špičkový hardvér v malom tele

V porovnaní so svojím predchodcom je Sonos Era 100 o trochu väčší, vybavený úplne novým hardvérom a softvérom s akustikou a dizajnom novej generácie pre detailný stereofónny zvuk s hlbokými basmi. Konštrukcia reproduktora Bluetooth zahŕňa dva naklonené tweetery, ktoré vysielajú ostré vysoké frekvencie doľava aj doprava, čímzaisťujú skutočný stereo zážitok. Jeden stredobasový menič sa potom stará o verné prehrávanie vokálov stredného pásma a prekvapivo hlboké basy.

Reproduktor bezdrôtový Sonos Era 100 sa hodí kamkoľvek

Prenosný reproduktor Sonos Era 100 zaujme svojou premyslenou a kompaktnou konštrukciou a nadčasovým dizajnom, avšak aj napriek svojej menšej veľkosti poskytuje neskutočný výkon doplnený o množstvo technologických vychytávok. Tento štýlový reprák je tak perfektným doplnkom pre každú policu, kuchynskú linku, stôl alebo nočný stolík. Pokiaľzatúžite po stereofónnom zvuku stačí spárovať dva reproduktory dohromady, na vytvorenie priestorového zvuku môžete k soundbaru pridať dva Sonos Era 100 ako zadné kanály.Sonos Era 100 disponuje integrovaným mikrofónom, vďaka ktorému optimalizuje technológia Trueplay zvuk pre jedinečnú akustiku priestoru – stačí aktivovať v aplikácii Sonos. 



Reprák na Bluetooth Sonos Era 100 podporuje hlasové ovládanie

Tešiť sa môžete aj na nové používateľské rozhranie, vrátane intuitívneho dotykového ovládania s novinkou v podobe kapacitného posuvníka hlasitosti. Prostredníctvom Bluetooth alebo WiFi môžete bezdrôtovo streamovať všetok obsah, ktorý máte radi, a to bez prerušovania hovormi alebo oznámeniami. Prípadne môžete priamo káblom sadaptérom Sonos Line-In pripojiť ďalšie audio zariadenia ako napr. gramofón. Ďalej nechýba ani možnosť rýchleho ovládania hudby pomocou aplikácie Sonos (Android a iOS) či Apple AirPlay 2. Iste poteší možnosť hlasového ovládania a kompatibilita s Amazon Alexa.

Prémiový a udržateľný dizajn

Nielen špičkový zvuk, ale aj udržateľné vyhotovenie hralo dôležitú úlohu pri návrhu tohto reproduktora. Preto je bezdrôtový reproduktor Sonos Era 100 vyrobený z recyklovaného plastu (PCR) a zabalený v papieri zo 100 % udržateľných zdrojov. Súčasne je Bluetooth reproduktor navrhnutý tak, aby v pohotovostnom režime spotrebovávalminimum energie, k čomu pomáha nová pokročilá funkcia režimu spánku. Môžete sa tiež spoľahnúť, že reproduktor Bluetooth Sonos Era 100 vám vydrží hrať dlhé roky a keďže pri výrobe došlo k obmedzeniu používania lepidiel a prednosť dostali skrutky, tak prípadná oprava a výmena chybných súčiastok nebude žiadny problém.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Sonos Era 100 Čierny

  • Akustika novej generácie a vylepšený dizajn
  • Prenosný reproduktor Sonos Era 100 zahŕňa dva naklonené tweetery a jeden stredobasový menič
  • Kompaktné rozmery – ideálne do akéhokoľvek interiéru
  • Tri digitálne zosilňovače triedy D presne vyladené pre jedinečnú akustickú architektúru reproduktora posilnia váš zvukový zážitok
  • Ovládanie prostredníctvom mobilnej aplikácie Sonos, Apple AirPlay 2 alebo aplikáciami ako napr. Spotify, Pandora a TIDAL
  • Technológia Trueplay pre dokonalý priestorový zvuk
  • Jednoduché streamovanie hudby pomocou Bluetooth alebo WiFi
  • Dotykové ovládanie s kapacitným posuvníkom hlasitosti
  • Spolupracuje s hlasovým ovládaním Sonos a Amazon Alexa
  • Vyrobený z udržateľných materiálov
  • V režime “súkromia“ je možné vypnúť mikrofón a hlasového asistenta

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia USB-C
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S hlasovým asistentom, S mikrofónom
Streamovacie služby Spotify, Tidal, Apple Music
Ovládanie iOS, Android

Rozmery soundbaru

Šírka 13,7 cm
Hĺbka 12 cm
Výška 18,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 2,02 kg

Určenie

Určenie K TV, Párty

Farba

Farba Čierna
Kód:  SON003s2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E10G1EU1BLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12