Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sonoff S20

4,4 46 hodnotení

Sonoff S20

Prvý krok k inteligentnej domácnosti

Inteligentná WiFi zásuvka Sonoff S20 umožní ovládať ľubovoľný spotrebič prostredníctvom mobilnej aplikácie, a to takmer odkiaľkoľvek na svete. V aplikácii ihneď vidíte, či je konkrétna zásuvka zapnutá alebo vypnutá, takže vždy budete mať dokonalý prehľad o spustených spotrebičoch vo vašej domácnosti. Tým sa zvýši aj bezpečnosť, a to najmä vďaka možnosti jednoduchého vypnutia zariadenia jediným príkazom.


Kľúčové vlastnosti inteligentnej zásuvky Sonoff S20

  • Diaľkové zapínanie/vypínanie elektrických spotrebičov
  • Mobilná aplikácia EWeLink (Android, iOS)
  • Zásuvku možno vďaka Cloud servisu ovládať odkiaľkoľvek na svete
  • Veľmi jednoduchá inštalácia
  • Funkcia časového plánovania
  • Funkcia odpočtu
  • Ovládanie hlasom s podporou aplikácií Amazon Echo a Google Assistant

Časové plánovanie

Zapnutie zásuvky Sonoff S20 možno pomocou časovača nastaviť na určitý čas s funkciou opakovania, čo je ideálne napr. pre zapnutie kúrenia pred návratom zo zamestnania, alebo zabezpečenie pravidelného zavlažovania záhrady. Prepojením viacerých spínačov do jednej skupiny možno vytvárať tzv. inteligentné scenáre, kedy môžete jediným kliknutím vypnúť pri odchode z domu všetky spotrebiče, alebo rozsvietiť svetlá po otvorení dverí.


Intuitívne ovládanie

Inštalácia zásuvky Sonoff S20 je veľmi jednoduchá. Mobilná aplikácia EWeLink si zariadenie po jeho pripojení do siete sama vyhľadá a prevedie vás jeho nastavením pomocou intuitívneho sprievodcu. Zásuvku možno prepojiť s ďalšími inteligentnými zariadeniami Sonoff ako sú senzory teploty a vlhkosti. Môžete napr. nastaviť zapnutie kúrenia, ak klesne teplota nameraná senzorom pod stanovenú hodnotu.


Podeľte sa o inteligentnú  domácnosť s vašou rodinou

Ovládanie zariadenia môžete preniesť na celú vašu rodinu. Cez mobilnú aplikáciu ľahko pridáte jednotlivých členov domácnosti s možnosťou nastavenia oprávnenia pre konkrétny modul. Pridaní členovia potom môžu ovládať pripojené zariadenia prostredníctvom svojho mobilného telefónu či tabletu.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Elektroinštalácia

Fungovanie

Fungovanie Samostatne

Vlastnosti

Max. záťaž 2 200 W
Počet zásuviek 1 ks
Kód:  SNFa010
Produktové číslo:  S20(E)
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07