Obnoviť stránku

Sonoff Pow R2

4,8 4 hodnotení

Sonoff Pow R2

Sonoff POW R2 je vylepšený spínač s meraním spotreby, ktorý disponuje vyššou presnosťou a viacerými funkciami. Slúži pre vzdialené ovládanie elektrických spotrebičov pomocou internetu. Spínač využíva cloudový priestor Amazon Web Services pre bezpečné pripojenie k internetu a ovládanie skrze aplikáciu eWeLink zo smartfónu odkiaľkoľvek na svete. Podporované sú ako Android, tak i iOS telefóny. Napája sa priamo zo siete (230 V) a výstupom možno ovládať spotrebiče až do záťaže 16 A.


Kľúčové vlastnosti switch Sonoff Pow R2

  • Presnejšie meranie a viac funkcií ako predchodca POW R2
  • Ochrana proti preťaženiu
  • Mobilne ovládaný prostredníctvom aplikácie
  • Umožňuje sledovanie spotreby
  • Vzdialene zapína/vypína pripojené zariadenie
  • Zapisovanie histórie spotreby pripojeného zariadenia
  • WiFi 2,4 GHz b/g/n
  • Zabezpečenie WPA/WPA2
  • Výkon: 3 500 W

Majte dokonalý prehľad

Spínač SonoFF POW R2 meria aktuálnu spotrebu elektrickej energie, zobrazuje napätie (V), prúd (A) a príkon (W). Namerané hodnoty navyše dokáže prehľadne zobraziť v histórii po dňoch a mesiacoch. Dáta si môžete stiahnuť aj do súboru. Tento spínač je vhodný, napr. ak prenajímate nehnuteľnosť a chcete mať prehľad o spotrebe elektrickej energie alebo potrebujete časovo spínať určité spotrebiče, kúrenie a ďalšie.

Funkcia spínača Sonoff

Monitoring spotrebovanej elektrickej energie
Press ON/OFF – Zapnutie a vypnutie stlačením tlačidla
Remote ON/OFF – Zapnutie a vypnutie na diaľku odkiaľkoľvek na svete pomocou aplikácie eWeLink, ktorá je dodávaná a ktorej používanie je vždy zadarmo
Sync Status – Stav spínača (zapnuté/vypnuté) je v aplikácii eWeLink zobrazovaný v reálnom čase bez ohľadu na to, akým spôsobom došlo k prepnutiu vypínača (stlačením tlačidla, na diaľku, časovačom, programom, smart scénou ...)
Timing – Neobmedzené možnosti programovania vypínača (časovač, pravidelné zapínanie a vypínanie v určitých intervaloch, odpočet času ...)
Share Control – Zdieľanie spínača s viacerými používateľmi (napríklad s ostatnými členmi domácnosti)
Smart Scene – Smart scény – programovanie vypínača na základe udalostí z iných zariadení (napríklad rozsvietenie svetla po otvorení dverí, zvýšenie teploty a podobne)
Scene – Hromadné operácie viac zariadení naraz
Voice Control – Hlasové ovládanie – Jednoduchá integrácia s Amazon Alexa, Google Home



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine

Využitie

Oblasť využitia Elektroinštalácia, Ovládanie domácnosti

Vlastnosti

Určenie Spotrebiče
Kód:  SNFa0051
Produktové číslo:  POW R2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03