Obnoviť stránku

Sonoff Pow

4,5 11 hodnotení

Sonoff Pow

Prvý krok k inteligentnej domácnosti

Inteligentný Wi-Fi spínač Sonoff Pow vám umožní ovládať zapojené spotrebiče cez mobilnú aplikáciu s možnosťou merania ich spotreby v reálnom čase. Modul je napájaný z 230 V siete a využíva cloudové prostredie Amazon Web Services (AWS) pre zabezpečené pripojenie k internetu, čo umožní ovládanie spínača pomocou mobilnej aplikácie eWeLink odkiaľkoľvek na svete.


Kľúčové vlastnosti spínača Sonoff Pow

  • Diaľkové zapínanie/vypínanie elektrických spotrebičov
  • Meranie spotreby elektrickej energie v reálnom čase
  • Mobilná aplikácia EWeLink (Android, iOS)
  • Spínač možno vďaka Cloud servisu ovládať odkiaľkoľvek na svete
  • Veľmi jednoduchá inštalácia
  • Funkcia časového plánovania
  • Funkcia odpočtu
  • Ovládanie hlasom s podporou aplikácií Amazon Echo a Google Assistant

Časové plánovanie

Zapnutie spínača Sonoff Pow je možné nastaviť na určitý čas pomocou časovača s funkciou opakovania, čo je ideálne napr. na zapnutie kúrenia pred návratom z práce alebo zabezpečenie pravidelného zavlažovania záhrady. Prepojením viacerých spínačov do jednej skupiny je možné vytvárať tzv. inteligentné scenáre, kedy môžete jediným kliknutím vypnúť pri odchode z domu všetky spotrebiče alebo rozsvietiť svetlá po otvorení dverí.


Intuitívne ovládanie

Modul sa pripája priamo na rozvod 230 V, z ktorého je tiež napájaný. Mobilná aplikácia EWeLink si zariadenie po jeho pripojení do siete sama vyhľadá a prevedie vás jeho nastavením. Tento modul je vybavený meračom spotrebovanej energie, vďaka čomu získate podrobný prehľad o aktuálnej spotrebe elektrickej energie vo vašej domácnosti. Spotrebu možno merať aj za daný časový úsek. Výsledky meraní sa zobrazujú pomocou prehľadného grafu priamo v mobilnej aplikácii.


Zdieľajte inteligentnú domácnosť s vašou rodinou

Ovládanie zariadenia môžete zdieľať s celou vašou rodinou. Cez mobilnú aplikáciu ľahko pridáte jednotlivých členov domácnosti s možnosťou nastavenia oprávnenia pre konkrétny modul. Pridaní členovia potom môžu ovládať pripojené zariadenia prostredníctvom svojho mobilného telefónu či tabletu.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Elektroinštalácia, Ovládanie domácnosti
Kód:  SNFa005
Produktové číslo:  POW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01