Obnoviť stránku

SONETT Hand Disinfectant 300 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SONETT Hand Disinfectant 300 ml

Pri cestovaní, v zdravotníckych zariadeniach, sociálnych službách, v kuchynských prevádzkach, reštauráciách alebo napríklad v potravinárskych výrobniach – tu všade je nutné dbať na správnu hygienu a pravidelne používať dezinfekčné prostriedky nielen na svoje okolie, ale aj na ruky. Antibakteriálny gél Hand Disinfectant od značky SONETT účinne odstráni všetky nečistoty, ale aj plesne a baktérie typu salmonela alebo coli. Dezinfekčný prostriedok SONETT Hand Disinfectant funguje na alkoholovej báze, ale pritom je šetrný k pokožke a zanecháva ju príjemne jemnú.

Kľúčové vlastnosti antibakteriálneho gélu SONETT Hand Disinfectant 300 ml

  • Ekologický dezinfekčný prostriedok na ruky od značky SONETT
  • Na alkoholovej báze
  • Efektívne odstráni všetky nečistoty, baktérie a vírusy
  • Účinný aj proti baktériám typu salmonela či coli a plesniam
  • Šetrný a jemný k pokožke

Zloženie:
70 % rastlinný alkohol (etanol) * z bio-pšenica, <1 % rastlinný glycerín *, prírodné esenciálne bergamotový olej (obsahuje limonene* a linalool*), potassium citrate, voda do 100 %.
*zložky z ekologického poľnohospodárstva
Upozornenie:
Obsahuje 70 % etanol (62,37g/liter). Prostriedok je vysoko horľavý, chráňte ho pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Po manipulácii s dezinfekčným prostriedkom si dôkladne umyte ruky a zasiahnuté časti tela. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte pri ruke obal prostriedku. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 300 ml

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  MYD178SK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09